INSPIRASI DECO

By Dunia Zumal - 8:00:00 am


Assalamualaikum dan salam sehati sejiwa semua. Sejak mengenali sebuah kedai bernama Eco Shop, zumal mula tengok pelbagai barangan menarik ada di jual di situ. Antaranya barangan plastik, makanan, kelengkapan dapur, aksesori, barangan untuk dekorasi dan macam-macam lagi. Paling best harga barangan tu hanya RM2.12 murah sangat di kala kita berada dalam zaman gst ni. 

Sejak kenal kedai Eco ni Zumal ada menanam hasrat untuk mendekorasi rumah. Banyak ilmu yang zumal dapat dari sebuah group facebook Kelab Dekorasi Barangan Eco dan Mr DIY. Menarik, walaupun barang tu cuma RM2.12 tapi mampu menjadikan ianya sangat cantik. 

Dulu zumal macam tak percaya kedai Eco ada jual wallpaper. Sejak pi belek sendiri memang ada. Semalam nak beli stok dah licin. Antara produk paling laris la di kedai Eco tu. 

Walaupun kualiti dan saiznya berbeza daripada yang mahal. Cara kita mendeko tu buat ia nampak mahal dan cantik. 

Jom zumal kongsi apa yang rakan-rakan group kongsikan. 









Hmm dapat ilham dah kan?  Jom la kita shopping di Eco Shop... 

  • Share:

You Might Also Like

18 insan berbicara

  1. Mmg best deko sndiri modal pon kecik. Biasa toilet lawa pintu nye org pakai slide kan.. tp ena letak wallpaper je.. cantik jugak..hehe..kabinet dapur pon cun taw pakai wallpaper.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu. Kekadang kabinet lama kita lekatkan wallpaper pun nampak baru

      Delete
  2. murah harganya..sesuai untuk projek D.I.Y =)

    ReplyDelete
  3. Kalau rajin dan kreatif lebih bagus deko sendiri.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye betul, sekarang nak dapat idea deko, kita google je kan

      Delete
  4. baru trpikir nak beli wallpaper di eco , stok dh habis ye ? harap ada design2 yg lbih cantik lagi la

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah CCL, 3 hari lepas licin tak ade stok langsung

      Delete
  5. kreatif sggh laa diorg ni kan... jeles sy tgk

    ReplyDelete
  6. Ada kertas wallpaper memamng cantik..tak perlu cat dah

    ReplyDelete
  7. banyak wallpaper cntik bolehpilih

    ReplyDelete
  8. Puas hati dapat buat deko begini....tenang je minda tengok :)

    ReplyDelete
  9. Kreatif! Kita pun berkenaan nak deko juga tapi setakat deko bilik jelahh

    ReplyDelete
  10. Terbaik zumal
    Tak sangka zumal pun minat deco2 ya

    ReplyDelete

loading...