DAFTAR XOX DALAM TALIAN

by - 8:00:00 am


Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Pernah dengar pasai XOX atau OneXOX? Ini la syarikat komunikasi hak milik bumiputera Malaysia. 

Apa yang istimewa dengan XOX ni, kadar panggilan murah, masa aktif diberi sehingga 28 bulan, lepas tu data 4G LTE yang merangkumi seluruh kawasan di muka bumi Malaysia ni. Selain tu hampa boleh kekalkan nombor lama hampa tu. Mesti sayang nombor kita dah lama guna.

Paling best nak topup XOX ni kat mana-mana kedai yang ada mesin Mol macam dekat kedai serbaneka dan stesen minyak seluruh Malaysia.


Bagi blogger macam Zumal yang suka online ni memang syok bila ada data percuma. Hampa beli 10GB dapat free 10GB tau. Kalau tak habis data boleh carry forward forever and ever camtu. Best kan! 

Kalau nak buat duit pun boleh, nanti wassap je Zumal di 01140793530 tau. Kalau hampa nak daftar XOX secara online just klik DI SINI.

You May Also Like

13 insan berbicara

  1. kena banyak GB kita ni kan. saya ambik pakej 30GB

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah kita ni kerja dengan data je kena pilih pakej besar.

      Delete
  2. Replies
    1. Hai Ahlam,dah lama tak berkunjung ke blog Ahlam...

      Delete
  3. Sudah lama daftar XOX.. Tapi tak pernah beli data..

    ReplyDelete
  4. bagus la kalau boleh carry forward. tak mcm telco lain, hangs mcm tu je

    ReplyDelete
  5. Tak pernah cuba lagi tapi pernah lagi dengar

    ReplyDelete
  6. Kalau ada rezeki lebih, maybe GV nak try juga nanti. :)

    ReplyDelete