BETUL MUSTAJAB

by - 9:00:00 am


Assalamualaikum dan salam sehati sejiwa semua. Hampa semua tau kan zumal ni adalah kaki like tegar kat facebook dan instagram. Disebabkan banyak sangat menggerakkan jari tetiba jari jemari kiri zumal krem. Lenguh pun ada. 

Penyakit krem ni perkara biasa pada Zumal, dulu kaki sekarang jari tangan pula. Penyelesaian mudah zumal hanya dengan sapu losyen pada jari. 



Sejak tahun 2015 zumal menggunakan Losyen Mustajab With Capsicum Super Hot keluaran Dunia Herbs. Losyen ini pada pendapat peribadi sangatlah mustajab sebab lepas sapu pada tempat bermasalah tu, ia akan rasa berangin, panas-panas dan krem atau lenguh beransur hilang. 

Memang mustajab dan mujarab la kiranya. Ini memang pendapat peribadi yang ikhlas tau. Zumal tak ambik job dari company tu. 

Jadi kepada anda yang ada masalah serupa tu boleh la cari produk di farmasi atau pasaraya berdekatan anda. 

You May Also Like

9 insan berbicara

  1. Dah lama tak beli mustajab nie.dulu selalu guna untuk kempiskan perut haha

    ReplyDelete
  2. Memang selalu guna tapi dah terlalu banyak angin kena makan ubat juga :)

    ReplyDelete
  3. on of my favorite dulu. haha

    ReplyDelete
  4. sesui dgn Zumal tu..tahniah jaga kesihatan kebersihan..lelaki kena rajin jaga kesihatan dan tampil bersih baru hebat..

    ReplyDelete
  5. Dah lama tak beli losyen mustajab tu. Kali terakhir guna masa dekat KL dulu. Memang ok sangat gunanya

    ReplyDelete