CARA NAK BUAT #BESTNINE2017

By Dunia Zumal - 11:05:00 pm


Assalamualaikum dan salam sehati sejiwa semua. Timbul pulak dah blogger suam-suam kuku ni.  Bagi korang yang ada instagram tu mesti tahu tentang bestnine ni kan. Ala yang gambar kat atas tu. Aplikasi tu akan culculate instagram korang 9 gambar paling banyak like dalam tahun 2017 ni. Lepas tu korang boleh tengok berapa like dalam tahun 2017 yang korang dapat. Zumal tak glamour jadi like pun tak banyak la. Bagi yang belum tahu macam mana nak buat bestnine tu, ini Zumal sertakan laman webnya https://2017bestnine.com lepas tu korang masukkan id instagram korang. Tunggu aplikasi tu culculate yer, nanti keluar result tu tekan la kat gambar dan save. Nanti share kat instagram korang. Eh sebelum tu follow la instagram zumal sama, www.instagram.com/duniazumal Terima kasih. 

  • Share:

You Might Also Like

12 insan berbicara

loading...