CPUV 88 & 89

by - 10:28:00 am



Assalamualaikum dan salam sejahtera semua... Fuh, busy betul sejak akhir-akhir ini (nampak poyo jew)... Rindu sangat nak berblog tapi tak sempat dibuatnya. Hari nie Zumal mencuri kesempatan nak update CPUV terbaru blog Dunia Zumal nie. Alhamdulillah Nuffnang masih sayang... Dan paling best, cek dari Nuffnang dah pun Zumal tunaikan... Tak sabar tunggu cek seterusnya, ade tak? Insha Allah sebabnya CPUV baru masih berkunjung tanpa jemu di blog Dunia Zumal ini. Syukur.

Kali nie Zumal terima CPUV Glico Pocky dan Cool Tea. Nak tahu cer tengok kat iklan Nuffnang yang menari-nari kat blog Dunia Zumal nie yer. Insha Allah sebelum pergi SBB2015 Zumal akan balas kunjungan korang semua yer... Insha Allah...

You May Also Like

15 insan berbicara