CPUV NUFFNANG #79 SUNSILK PINK VARIANT

By Dunia Zumal - 8:00:00 am

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Alhamdulillah rupanya semalam ada lagi CPUV baru yang muncul di blog Dunia Zumal ini. 




CPUV yang Zumal maksudkan tu adalah Sunsilk Pink Variant. Sunsilk nie syampu yang bagus. Dekat rumah memang wajib ada syampu nie. Tok salah sorang pengguna tegar Sunsilk. Zumal pula guna Syampu Super Lebat. 


Termasuk CPUV nie, Zumal dah terima sebanyak 79 unit CPUV. Syukur, Alhamdulillah. Sekarang pun masih banyak CPUV Zumal yang masih berstatus on going. Nampak gayanya banyak la hasilnya nanti...




Moga lepas nie banyak lagi CPUV bakal mendarat di blog Dunia Zumal ini. Sekian Salam Jumaat semua....

  • Share:

You Might Also Like

17 insan berbicara

  1. tahniah zumal. banyak rezeki bulan ni kan

    ReplyDelete
  2. Kayo den kayo..hehehe

    ReplyDelete
  3. Salam singgah jumaat zumal....wahhh...tahniah zumal...

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah..rezeki.akak dapat jugak..wah zumal,banyak betul yang on going..

    ReplyDelete
  5. Wah, jelly2 kita tau..hehe..Tahniah DZ..semoga bertambah rezeki :)

    ReplyDelete
  6. TAHNIAH BNYK CPUV NUFFNANG TU..

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah.. tahniah DZ.. :)

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah..harap2 boleh cash out dan tak de lagp prob fake tu eh

    ReplyDelete
  9. Zumal..tadi petang JM dah terima medal Top Commentar tu...cantik..suka sgt terus up entri...terima kasih

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum


    Wah Tahniah... bertaman, berkebun, berbuah buah dgn CPUV On going... Petik hasil nanti belanja wat kenduri heeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  11. insha Allah akan bertambah lagi nanti ...

    ReplyDelete
  12. banyak nyer.. meriah lah raya tahun ni =D

    ReplyDelete

loading...