L'AROME CLEARSKIN

by - 4:10:00 pm

Advertorial
L'AROME CLEARSKIN
PHYTOCELLTEC™ MALUS DOMESTICA

Assalamualaikum, Salam 1 Malaysia dan Salam 1 Dunia buat semua. Anda pernah dengar tentang jenama L'arome Clearskin ? Jenama L'arome Clearskin amat terkenal dengan produk PhytoCellTec™ Malus Domestica yang terbukti dalam mencerah, melembab, menganjalkan kulit, antioksida dan antipenuan.

Khasiat dan Kelebihan L'arome Clearskin 

√Pencerahan kulit, licin dan menyerikan kulit wajah
√Meremajakan kulit dari dalam 
√Antipenuan
√Antioksida 
√Mengurangkan kedutan (kesan seawal 10 hari)
√Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit wajah
√Menegang dan menganjalkan kulit
√Menghalang pigmentasi pada kulit
√Menghilangkan kesan parut jerawat
√Memperbaiki dan pembaharuan sel-sel baru pada kulit dan bertindak dari dalam
√Meneutralkan kembali kulit yang rosak akibat daripada UV, pencemaran dan penuaan
√Membantu menghilangkan / mengurangkan jeragat

Cara Penggunaan 

√Sapu Clearskin pada kulit muka dan leher waktu pagi dan malam
√Boleh disapu pada payudara, bahagian atas dan tepi untuk menegangkan dan menganjalkannya.

Kandungan Dalam L'arome Clearskin PhytoCellTec™

√PhytoCellTech™ Malus Domestica
√Cucurbita Pepo (pumpkin)
√Seed Extract
√Pullulan
√Porphyridium Cruentum Extract
√Ascorbyl Tetraisopalmitate 

Pelbagai Testimonial Dan Pilihan Produk Jenama L'arome Clearskin

L'arome Clearskin

L'arome Clearskin Terbaik

  Testimonial

  Testimonial

Terlajak Slim 

Menyingkir lemak dengan L'arome

  Testimonial

Menarik? Tertarik? Dapatkan segera 
019-261 5839
Atau
KLIK SINI

____________________________________

Dapatkan review untuk perniagaan anda di laman-laman blog tanah air. Tingkatkan penjenamaan dan jana keuntungan bisnes berkali ganda dengan segera pada kos pengiklanan editorial yang rendah dan berbaloi. Anda berminat? KLIK SINI  

You May Also Like

15 insan berbicara

  1. produk baru yer...macam2 bole ek...

    ReplyDelete
  2. ada terbaca aritu..tp x igt kt blog mn...psl produk ni

    ReplyDelete
  3. zumal buat advertorial pulak skrang ni..gud luck2..hehe..

    ReplyDelete
  4. macam best je... produk berasaskan epal !

    ReplyDelete
  5. Dr mashitah pun guna produk ni yek

    ReplyDelete
  6. pehh. mcm best je Zumal. msti mahal kan ><

    ReplyDelete
  7. Kalau berkesan ni memamng kena beli ni. hehe

    ReplyDelete
  8. Cer tengok sape penggunanya. Mereka pun yakin, anda tak perlu tunggu lagi. Contact cik akak tu ^_^

    ReplyDelete
  9. wahhh banyak testimoni berkesan nih..

    ReplyDelete
  10. alhamdulullah , rezeki masuk ... nak usha juga produk ni .

    ReplyDelete
  11. Bagus juga produk ni kan.. thanks sharing Zumal.. :)

    ReplyDelete
  12. tak tahu pun pasal produk ni.. banyak juga pengguna ya

    ReplyDelete