10 Jan 2018

TIPS DAPAT LIKE FANPAGE CARA MUDAH


Assalamualaikum dan salam sehati sejiwa semua. Hari ni Zumal nak berkongsi cara mudah nak dapatkan like facebook fan page bagi orang yang glam macam Zumal ni.

Almaklum la Zumal bukan siapa-siapa yang orang taksub nak like atau follow kisah Zumal. Oleh itu Zumal ni usahakan secara mudah tanpa sebarang modal berbayar atau tanpa buat isu viral bagi orang nak like.

Kekadang tu akaun facebook anda memang glam sampai full dah orang jadi friends tapi angka yang ada tu tak semua nak like page kita. Betul kan?

Macam la Zumal ada 3k friends ja kat facebook tu tapi tak sampai 200 pun yang like page Zumal walaupun dah invite setiap bulan. Begitulah nasib insan seperti Zumal ni.

Ni saja ja taip entri bagi panjang hampa baca, rahsia nak dapat like tu senang sangat. Hampa kena sertai beberapa group kat facebook. 

Antara group yang menjadi pilihan Zumal adalah:
Bloggers Promotion
Travel Bloggers
Bloggers Hub 
Like 4 Like Exchange
Like 4 Like Global

Itu ja group pilihan Zumal. Tapi cara dia bukan anda post status sila like facebook saya ye. Anda usha ada orang promote page dorang then anda like dan komen link page korang kat ruang komen tu. Anda boleh juga nak promote page anda kat status group tapi Zumal rasa nanti anda pening je nak like balik. Bila anda tak like balik mula la dorang report kat admin dan anda terkeluar dari group tu. 

Hmmm. Dah dapat tips tu jangan la lupa like page Zumal dan page yang Zumal sebahagian daripada editorial nya kat bawah ni tau.







Ni sebahagian ja yang paling memerlukan like, lagipun page lain Zumal lupa URL. Like tau, tipu dosa...

17 comments:

  1. hihi Zumal pun sendiri memang kaki like post2 orang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biasa la SYM, Zumal banyak masa terluang la ni. He he...

      Delete
  2. Ye betul tu.. LeYa pun bukan siapa2. Tapi alhamdulillah..page dah cecah 1k jugak lah hasil usaha sendiri.. Tak guna fb ads pun.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah tak perlu keluar modal kan LeYa. Tapi LeYa dikenali dah...

      Delete
  3. Zumal memang terbaik. Sentiasa sokong dan like post2 orang walaupun kdg2 kita tulis entah apa apa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe, Tuan pun apa kurangnya, selalu juga sokong...

      Delete
  4. selalu jugak tengok ada yang xchange like fanpage ni

    ReplyDelete
  5. sesekali kena buat cerita yg boleh viral kot zumal br dpt like byk2 hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha,nanti kena kecam... Tapi nak try juga laa...

      Delete
  6. Boleh-boleh dicoba nih.
    Saya sudah liked your FP : www.facebook.com/VIRAL-FOOD-Malaysia
    bikin lapaarrrr ..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih yer. Kena datang Malaysia untuk nikmatinya...

      Delete