Booking.com

1 Sep 2017

NAK BAGI HADIAH DIY? PRINTCIOUS ADA SEGALANYA

Assalamualaikum dan salam sehati sejiwa u all. Ketemu kembali kita di ruang blog Dunia Zumal ini yer. Walaupun kekadang menyepi bukan bermakna telah lupakan u all tau. Zumal nak tanya ni, pernah tak u all nak beli hadiah untuk someone tapi tak tau nak beli apa? Tak tau nak beli kat mana? Pernah kan??? Zumal pun pernah. Kekadang kita nak surprise kan penerima tu dengan hadiah yang special. Tak gitu??? Paling best kalau hadiah DIY dari hasil tangan kita kan... Jangan risau la. www.PRINTCIOUS.com ada pelbagai hadiah menarik yang boleh anda personalised kan ikut kehendak u all. Pasti someone yang terima hadiah tu senyum sampai telinga tau. Sekarang Zumal hanya memilih PRINTCIOUS je. Kenapa??? Kalau nak tau produk PRINTCIOUS bukan saja cantik dan menarik tapi ianya sangat-sangat berkualiti. 

printcious

printcious

img

Menarik dak? Gempak dak hadiah camni??? Mesti best kan kalau dapat buat sesuatu yang special untuk someone yang special. Tak gitu??? Bayangkan kalau u all hadiahkan produk PRINTCIOUS ini kepada buah hati sempena birthday, isteri sempena anniversary atau ayah bonda sempena hari-hari penting dorang pasti dorang bertambah sayang kat u all. Baru la dorang tahu betapa sayangnya u all dekat dorang. Pada Zumal, kalau u all tak bagi hadiah dari PRINTCIOUS ni maknanya u all belum cukup sayang dekat dorang tau...  Tau tak? Jadi u all wajib order la satu dekat PRINTCIOUS sebagai bukti kasih sayang tu yer. 

Dah cerita tu tak best lak kalau tak tunjuk kat mana laman webnya kan... 

kalau jumpa gambar ni kira u all dah sampai ke laman printcious


Macam mana nak order? Silalah berkunjung ke laman PRINTCIOUS ni dengan klik SINI jer. Lepas dah jumpa laman web tu u all boleh la pilih hadiah apa yang u all berkenan nak bagi kat orang yang tersayang tu kan. Macam-macam ada. 

U all boleh pilih nak TSHIRT, MUG, PILLOW, PUZZLE, FRAME, MOUSE PAD dan macam-macam lagi hadiah yang ada. Sekarang TOTE BAG pun ada... Dah berkenan tu klik ja dan u all akan sampai ke ruang untuk editing hadiah u all. Macam kat bawah ni...


Dah siap edit tu u all klik Add to Cart. Paling penting u all jangan lupa bayar. Kalau nak tau PRINTCIOUS ni kerap buat promosi. Kat atas tu selalu ada code promosi dan u all paste kat ruang order u all tu. PRINTCIOUS ni bagi diskaun kekadang sampai 70% tau. Nak bayar pun cukup mudah, just guna online banking je, kalau tak ada akaun online banking u all boleh je bank in kat Cash Deposit Mesin. Mudah kan! Tak perlu lagi keluar pergi cari kedai. Boleh jimat duit minyak, tol dan parking. Segalanya dihurung jari u all saja. Tak ada alasan lagi untuk tidak menghargai si dia atau mereka yang penting dalam hidup u all tu. Apa tunggu lagi jom la order hadiah sekarang....


Printcious.com – Precious Gifts From Your Heart

No comments:

Post a Comment