Booking.com
Booking.com

15 Jul 2017

WARUNG BANG TEH


Assalamualaikum dan salam sehati sejiwa semua. Bertemu kita lagi dalam blog usang Dunia Zumal yer. 

Ada orang Perlis dak? Kalau orang Perlis pasti pernah dengar pasai Warung Bang Teh. Kedai makan paling viral kat Perlis. Pasai apa? Nanti kita cerita. 

Sejak diperkenalkan oleh Cik Fiza Zainal tahun lepas, Warung Bang Teh mula menjadi port wajib untuk Zumal singgah. Paling kurang sebulan sekali. 

Menu yang glamor kat Warung Bang Teh ni adalah laksa, kuew teow sup, ABC, somtam, kerabu maggi, pulut ayam, pulut mempelam dan rojak. 





Nak tau pasai apa yang viral? Tengok harga depa, terlajak murah. Maintain ja harga tu. Hangpa tau kawan zumal Cik Fiza Zainal tu kecik ja kan tapi dek kerana sedap makan sini, dua mangkuk laksa habis dia makan. Lagi satu ayaq fevret kami ayaq stroberi, yang patut hangpa try juga. 

Dekat mana? Warung Bang Teh ni dekat jalan Padang Nyu. Tepi jalan ja. Selepas simpang ke uitm dengan kolej vokasional Arau. Hangpa boleh waze ja... Untuk maklumat lanjut boleh tengok facebook Warung Bang Teh

5 comments:

  1. murah harga dia dan makanan tu nampak sedap..

    ReplyDelete
  2. WAH SEDAP SGT NMPAK AIRBATU CAMPUR TU

    ReplyDelete
  3. memang murah harganya wajib singah...patut warung ni jadi viral

    ReplyDelete
  4. Alahai...makyong dah kecuq liuq...huhu

    ReplyDelete