Booking.com

14 Jul 2017

7E DELIVERY PERLIS


Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Sejak akhir-akhir ini, orang kita dah terbiasa order segala mak nenek hanya di hujung jari. Mudah. Kita hanya pilih secara online, bayar dan tunggu barang sampai depan pintu. 

Oleh itu, untuk orang Perlis zumal nak tawarkan perkhidmatan delivery apa saja yang anda inginkan. Lebih kurang macam foodpanda juga tapi kalau korang nak barang runcit pun zumal boleh hantarkan. 

Bagi peniaga online juga, korang boleh guna khidmat ini untuk hantar barang korang lebih mudah dan cepat. Insha Allah caj zumal tawarkan amat berpatutan. 

Untuk memesan atau maklumat lanjut boleh hubungi zumal di 01140793530. Whatsapp pun tak apa. Semoga perkhidmatan zumal memudahkan anda semua. 

2 comments: