13 Jun 2017

REZEKI




Assalamualaikum dan salam sehati sejiwa semua. Zumal ni tak ada idea pun nak menconteng blog ni sebenarnya. Tapi disebabkan blog ni banyak topik personal, zumal nak cerita kisah cuti hujung minggu lalu. Sabtu sampai Isnin, dapat 3 hari. Alhamdulillah... 

Zumal rasa syukur sangat sebab dalam cuti 3 hari tu full booking untuk uber dan hari Ahad ambil part time jaga kedai member. Alhamdulillah rezeki ada di mana-mana. 

Perkara paling best sekarang dah ada customer uber yang tetap. Jadi zumal tak risau sangat nak promote. Rupanya depa google jumpa entri blog ni tentang perkhidmatan uber zumal tu. 

Petang semalam juga dapat jumpa buah hati. Hehe. Walaupun boleh dikatakan kerap p rumah dia tapi tak jumpa pun dia. Jangan salah sangka p rumah dia kerana berurusan dengan adik dia bukan nak berdating k. Alhamdulillah juga hubungan persahabatan kami tu makin baik sebab kurang dah gangguan pihak ketiga. Syukur sangat. 

2 comments:

  1. wah rjn zumal buat khdmt uber pula..murah rezki

    ReplyDelete
  2. Sentiasa murah rezeki zumal .. alhamdulillah dah ada customer tetap ..

    ReplyDelete