Booking.com

10 Jun 2017

KADANG-KADANG TERKILAN


Assalamualaikum dan salam sehati sejiwa semua. Bertemu pula kita di hari sabtu yang indah ni. Terkilan? Emm maybe zumal ni tak boleh jiwa lembut sangat. Cukup mudah sentap. Nak kuaq ayaq mata ja. 

Semalam ada program berbuka puasa anjuran PDK Negeri Perlis. Alhamdulillah zumal pun dijemput bersama. Suka sebenarnya sebab dalam event tu ada si dia. Hehe... 

Dalam bulan puasa ni baru 4 kali berbuka dengan dia. Tapi semalam tu bila org busy tak berapa layan kita terus rasa sentap. Entah lha diri ini mengapa jadi begitu. Abah dia ada call suruh beritahu dia yang abah tak dapat datang ambil dia suruh balik dengan zumal tapi bila beritahu dia, dia cakap nak balik dengan kawan. Sentap lagi zumal. Ish ish nape lha jadi gitu aku ni. 

Emm, tau ada kawan dia baca blog zumal tapi awak jangan cerita kat dia yer. Lagi pun kami kawan jer. Tapi suka sentap. Hehe... 

No comments:

Post a Comment