3 Jan 2017

PERMULAAN 2017



Assalamualaikum dan salam sehati sejiwa semua. Salam tahun baru 2017 yer. Setiap kali bermula tahun baru pasti zumal merasai yang umur zumal bakal bertambah 1 angka pada hari esoknya. Sebabnya birthday zumal 2 Januari. 

Zumal sampai nak merajuk bila orang paling dekat dengan zumal buat tak tahu ja bila jam dah masuk pukul 12.00 pagi. Sedih kot kerana orang yang kita harap keluarnya ucapan tu tak kata apa-apa pun. 

Bila dah selesai prank depa baru zumal tahu depa plan dah 2 minggu. Macam2 Nurul buat benda pelik hari ni. Mulanya ingat dia balik nanti nak bg kejutan rupanya tak de pun. Pastu kata Fiza pi jumpa someone. Zumal rasa jeles kot sebab tak kan dia tak ingat pun kat zumal ni. Rasa nak nangis ja. Lepas zumal dan Nurul balik dari jkm tetiba tengok pintu ofis tak kunci. Masuk2 ja tengok ada orang. Dayah. Zumal tak pernah jumpa dia. Kawan Fiza. Beralih sebelah lagi tengok Fiza pegang brownies dengan lilin birthday. Terkejut. Rasa nak nangis pun ada. 

Terima kasih yer korang. Zumal sayang korang. Tak sangka plan korang sampai tahap tu. Sanggup berhujan utk abang korang ni. Zumal akan ingat samoai bila-bila.

For seseorang tu, zumal memang sayang awak dari dulu. Dan harap sayang tu terus kekal dalam hati ini dan hati awak. 

21 comments:

  1. selamat hari jadi Dunia Zumal =)

    ReplyDelete
  2. Selamat tahun baru 2017 dan selamat haijadi Zumal

    ReplyDelete
  3. selamat tahun baru 2017 zumal

    ReplyDelete
  4. salam tahun baru 2017 dan happy belated birthday ye

    ReplyDelete
  5. SALAM TAHUN BARU HAPPY BIRTHDAY ZUMAL..MOGA SUKSES SELALU.

    ReplyDelete
  6. Selamat hari lahir zumal! Seronokla kawan2 buatkan birthday ye. Semalam pun saya baru sambut birthday kawan :D

    ReplyDelete
  7. happy belated birthday zumal.

    sje wish lg..hihih

    ReplyDelete
  8. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete