12 Dec 2016

MASIH BERNAFAS


Assalamualaikum dan salam sehati sejiwa semua. Bertemu lagi kita. Dah lama zumal membawa diri ini. Tapi keadaan zumal still same as before. Zumal pun tak faham apa yang berlaku. Kenapa terjadi semua ini kat zumal? 

Jawapan hanya ada pada diri sendiri tapi itu lha bila dapat kerja ingat dapat sara keluarga tapi bila kerja keluarga terabai. Sekarang sesal bila kehilangan Tok kerana zumal terbatas masa dengan arwah. Tak cukup duit buat kerja part time lak. Bila ada part time teringat bila boleh cuti pulak.  Setiap hari hidup zumal dipenuhi kerja. Balik rumah kadang2 just basuh baju dan kadang2 untuk tidur.  Selalu tidur ofis k. 

Kenapa? Macam mana? Penat dah ni. Blog pum terabai ja. Moga kawan2 tak tinggalkan zumal. Zumal masih mencari... 

4 comments:

  1. Salam maulidurrasul zumal...tabahkan hati kuatkan semangat hadapi ujian-Nya...kehilangan yg tersayng amat merobek perasaan bersabarlah.

    ReplyDelete
  2. jarang nampak zumal kt blog sekarang ni. semoga diberi kelapangan waktu

    ReplyDelete
  3. kuatkan semangat ya
    semoga dipermudahkan untul zumal

    ReplyDelete
  4. waalaikummusalam
    yg hidup pasti akan tinggalkan
    kita...
    doa & redha ya zumal..
    Al-fatihah

    ReplyDelete