Booking.com
Booking.com

10 Sep 2016

KEMBALI KERANA MEREKA...

Assalamualaikum dan salam sehati sejiwa semua. Mungkin ada yang senyum sampai ke telinga sebab cuti sampai hujung minggu depan yer? Zumal cuti kejap je. Rabu dah kembali kerja. Alhamdulillah kerja baru ni kurang tension walaupun masih dalam jabatan yang sama. Semua kerana mereka disekeliling Zumal saling memahami dan satu kepala. Syukur lah. Walaupun gaji tu tak macam orang lain tapi suasana kerja tu menenangkan hati cuma kekadang ada juga campur tangan jabatan buat Zumal sesak nafas juga. 

Macam tu juga dengan blog ni, dulu tak ada yang nak teman review sana sini tapi kerana dapat sahabat sehati sejiwa ni Zumal mula bersemangat kembali berblog walaupun depa tu bukan blogger. Tapi tak apa la, depa pun rajin support dan suka bergambar dan ambil gambar jadi tak perlu ada photographer la kan. Syukur sangat sahabatku...




10 comments:

  1. laa..lama x jenguk blog Zumal..bestla ada teman sehati sejiwa boleh teman p review..hehehe

    ReplyDelete
  2. dapat kerja apa? teruskan berblogging =)

    ReplyDelete
  3. Asalam..teman blog selamat hari raya ya...maafkan jika pernah menyakiti hati..
    harap x lupa daku ya

    ReplyDelete
  4. haaa...memang perlukan sesuatu untuk menaikkan semangat....kipidap zumal

    ReplyDelete