Booking.com

3 Aug 2016

RINDU KEMBALI BERTAMU

Assalamualaikum dan salam sehati sejiwa semua. Lamanya Zumal pergi tanpa sebarang khabar yer. Mulanya Zumal hanya tinggal blog kerana app chrome pada fon Zumal tidak boleh digunakan. Lepas membawa kepada pelbagai situasi yang mengubah hidup ini 360°. Bila tersedar Zumal dah jauh ketinggalan. Sejak tu Zumal hanya aktif di facebook je.

Alhamdulillah pepagi buta ni Allah berikan peluang yang baik untuk Zumal kerana tetiba chrome Zumal boleh akses blog. Syukur sangat. Banyak yang Zumal nak share tapi ada yang mungkin hilang dalam hari-hari berlalu. Terima kasih buat rakan-rakan Blogger Utara yang sentiasa memberi semangat untuk Zumal terus berblog. Insha Allah jika tiada apa aral Zumal akan kembali mencoret kisah-kisah di dada blog ini. 

8 comments:

  1. assalam slmt kembali blogging zumal...chrome nipun kdg2 masalah juga bk access

    ReplyDelete
  2. same here, kadang2 my chrome tak dapat nak access blog jugak

    hanisamanina.com

    ReplyDelete
  3. pergh.. update pakai phone.. saya x boleh, kna tulis pakai laptop jugak.. kalau pkai fon x puas. hehehe

    ReplyDelete
  4. lama betul menyepi alomost 3 month tu..patutlah dh lama x muncul di blog sis JM

    ReplyDelete
  5. situasi ubah hidup 360 darjah? ce share :-)

    ReplyDelete