Booking.com

18 Mar 2016

TAU TAK?

Instagram duniazumal 

Assalamualaikum dan salam sehati sejiwa semua. Selamat berhujung minggu yer. Sorry ler kawan-kawan semua. Zumal kurangkan aktiviti berblog sekarang nie. Zumal sedang fokus membina kumpulan. Menuntut ilmu dan berkongsi ilmu. Nak sertai sama boleh WhatsApp Zumal k.

Berbalik kepada tujuan sebenar taip entri nie cuma Zumal nak beritahu akaun instagram zumal84 tu dah diblock. Zumal tak dapat nak aktifkan semula. Ada rakan-rakan yang cakap Zumal unfollow mereka. Sebenarnya bila akaun instagram dah diblock secara automatik semua yang pernah difollow akan hilang tau. Begitu la terjadi pada akaun Zumal. Rugi je follower ribu riban kan. Rasanya sebab suka sangat mengelike yang dianggap spam oleh instagram.

Sekarang akaun instagram baru Zumal boleh disearch dengan nama duniazumal yer. Moga korang follow Zumal semula yer. Nanti Zumal akan follow korang semula. Tapi kali nie Zumal akan kurangkan like tau. Takut akan deactivated lagi. Maaf la yer.

Selamat malam semua...

8 comments:

  1. Salam singgah sini zumal....lama tak kunjung sini..Inshallah nanti MD add akaun instagram zumal yer...

    ReplyDelete
  2. Susahkan..bila kita like byk..IG anggap benda lain.bila bg komen pun kadang2 kena block jugk..

    ReplyDelete
  3. Ya Allah...kesiannya zumal. Bersabarlah. Saya pun dah jarang nak buka Instagram.

    ReplyDelete
  4. hadoi boleh lak mcm tu..patutlah zumal request follow hari tu

    ReplyDelete
  5. ehh ada jugak macamtu? kena block sbb like banyak..

    ReplyDelete
  6. Oh, boleh pulak kena block camtuh ye..sayangnya...

    ReplyDelete