Booking.com
Booking.com

23 Mar 2016

BUAT DUIT DENGAN REVENUEHITS



REVENUE HITS

Assalamualaikum dan salam sehati sejiwa semua. Tetiba je Zumal dikuasai kerajinan berblog sejak 3 hari ni tau. Tiga hari lepas juga terbaca entri rakan blogger Nik Khazami dari group Best Blogger Network tentang buat duit ni. Zumal kalau bab duit mata tetiba keluar simbol $$$$. Tambahan pula diberitahu benda tak perlu modal kan. Memang Zumal akan sambar cuma tak fokus je. Zumal fokus yang dalam entri sebelum ni. Nak tau cer baca yer.

Pernah anda dengar tentang Revenue Hits? Zumal pun belum pernah dengar. Tapi setelah godek website Revenue Hits Zumal jumpa ayat ni

Earn $10 for every new publisher you refer to the RevenueHits Publishers Network that earns $10. Get an additional $40 after a referred publisher earns $50. Cash in an additional $50 bonus after a referred publisher hits $100. Start now and benefit from a trusted referral program that will credit you with extra cash.

Mata pun jadi kaching kaching. Duit tu dalam USD tau. Jadi bayangkan jika anda daftar pastu share kat rakan-rakan blogger yang lain pasti akaun anda beranak pinak kan. Tanpa membuang masa apa kata anda pun grab peluang ni bersama Zumal. Cara daftar semudah 123 je. Untuk mendaftar, anda boleh la klik pada link INI. Selamat menjana income ok. Salam ceria dari Zumal.

5 comments:

  1. Peluang yg baik utk buat duit... all the best Zumal!!

    ReplyDelete
  2. Dibayar dalam USD...wahhh..menarik

    ReplyDelete
  3. Are you trying to make cash from your websites with popup ads?
    If so, have you considered using Clickadu?

    ReplyDelete