Booking.com
Booking.com

6 Mar 2016

AWESOME BLOGGER FEBRUARI 2016

Assalamualaikum dan salam sehati sejiwa semua. Alhamdulillah masih bernafas hari ini. Sekarang ni blog asyik tak berupdate je. Maklum la busy sikit. Walaupun begitu Zumal tak lupakan anda semua yang menyokong blog ini. Untuk itu, hari ini Zumal ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada anda yang sentiasa datang ke blog ini dan memberi komen dalam setiap entri Zumal. Especially para top komentar blog ini seperti di bawah...


Kali ini first time rakan dari Indonesia mendahului rakan-rakan blogger Malaysia. Terima kasih Kang Ajay. Terima kasih juga kepada Nor Afidah Bte Che Azmi, Kak Paridah, Emily Tang, Mummy Julia, Fidah Shah, Nurul Shahira, Wardah Aneesa, Cik Itah dan Muhammad Khairuddin Lim. Tak lupa juga terima kasih kepada yang tak tersenarai. Untuk kenali mereka klik pada nama mereka yang tertera di side bar blog ini.

Zumal harap anda semua terus menyokong kewujudan blog ini. Terima kasih semua...

39 comments:

  1. Ayik saya jauara pertama, hadiahnya apa bangg,,...he...he...sukses selalu yah bang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah yah... Hadiahnya hanya senyuman dari saya. Haha ^-^

      Delete
    2. tahniah itu apa yah, mungkin terima kasih yah...TAHNIYAH JUGA BANG.

      Delete
    3. Hadiah yang bersifat senyuman itu hebat dan terbaik..

      Delete
  2. tahniah buat mereka..pesal nama JM x e ni sob sob sob

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jangan ler sedih JM, pasti kembali tercalon lepas ni

      Delete
  3. sorry ye Zumal..lama x singgah sini dan kurang bw..ada prob sikit lately

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah tahniah semua...

    ReplyDelete
  5. Kembali tersenarai. TQ Zumal =)

    ReplyDelete
  6. TKSH ZUMAL MSH TERSANGKUT SBG TUKANG KOMEN YG RAJIN HEH..HEH..

    ReplyDelete
  7. Tahniah semua pengomen tegar :D

    ReplyDelete
  8. Salam singgah sini zumal...Tahniah kepada semuanya...

    ReplyDelete
  9. Ramai juga yang awesome menjadi pengomen blog Dunia Zumal ya

    ReplyDelete
  10. Tahniah kepada yang tersenarai.. Saya agak kurang blogwalking ketika ini..

    ReplyDelete
  11. moga ukhuwah terus terpelihara..:)

    ReplyDelete
  12. taniah semua yg terlist...salam jalinan kasih

    ReplyDelete
  13. Salam berblogging... tahun ni blum dpt tempo berblogwalking spt dulu lagi... sikit masa lagi in shaa Allah, kembali normal... :) :)

    ReplyDelete
  14. bila lah yana boleh masuk ranking nie ?? hiks .. =P

    ReplyDelete
  15. Thanks Zumal.
    Rasa lama dah tak singgah sini

    ReplyDelete
  16. bila saya nak masuk awesome blogger juga ni. hihih

    ReplyDelete
  17. yana tagged zumal kat sini
    http://cikpinky2704.blogspot.my/2016/03/segmen-top-blogger-2016-by-nurzulfa.html

    ReplyDelete
  18. tahniah2 semua.. rajin2 lagi datang komen kat blog Zumal k..

    ReplyDelete
  19. tahniah kepada pengomen tegar..korang memang awesome.. :)

    ReplyDelete
  20. tahniah kepada yang tersenarai =)

    ReplyDelete