Booking.com
Booking.com

12 Feb 2016

BILIK SEWA MURAH DI KANGAR

Assalamualaikum dan salam sehati sejiwa semua. Sekarang semester baru bakal bermula di IPTS dan IPTA di seluruh Malaysia. Kekadang penginapan menjadi masalah kerana ada IPT yang tidak sediakan penginapan di dalam kampus untuk pelajar semester kedua dan seterusnya. Justeru itu kali ini Zumal nak iklankan bilik sewa bagi mereka yang berminat.

BILIK SEWA MURAH DI KANGAR 

Lokasi bilik sewa ini berdekatan dengan pusat bandar Kangar iaitu Taman Norma. Juga dikenali sebagai Taman Harmoni. Kemudahan yang disediakan untuk penyewa ialah katil bersaiz queen bersama tilam, extra 1 tilam bujang jika diperlukan, bilik dilengkapi kipas dan lampu boleh laras.

Selain itu penyewa juga boleh berkongsi toilet, dapur, mesin basuh, peti sejuk, oven, seterika dan kelengkapan lain. Kemudahan tempat parking juga disediakan.

Kadar sewa ditetapkan hanya RM200 termasuk urusan bil-bil. Tiada deposit diperlukan. Penyewa bilik ini juga boleh menyewa berkongsi berdua atau bertiga kerana keluasan bilik lebih kurang 120 kaki persegi.

Tawaran sewa bilik ini adalah untuk bulan Mac 2016. Kepada yang berminat boleh hadir ke lokasi untuk melihat. Hubungi nombor berikut 0125747869, WhatsApp pun boleh. Penyewa yang disasarkan ialah pelajar atau sesiapa yang hendak menginap bukan bekeluarga. Diutamakan kepada lelaki Muslim saja. Pakej penginapan harian juga disediakan serendah RM50 semalam. Semoga perkongsian ini membantu anda.

9 comments:

  1. Kira fully furnish dah ni. Harga pun boleh tahan murah.

    ReplyDelete
  2. kamarnya nyaman, furniturnya juga mantep.

    ReplyDelete
  3. rm200 sebilik? klaau blik besar sikit like master bedroom tu harga lain lah eh

    ReplyDelete
  4. Rumah untuk disewa. 3 bilik 2 bilik air. kawasan kampung sebelah highway kuala perlis-changlun.
    - 6km@7-8minit ke #ptss
    - 7km@8-10minit ke #unimap
    - 7km@10 minit ke #uitamarau
    - 3 minit ke pekan pauh
    - 5 minit ke pekan kodiang
    - 5 minit ke arau@stesen ktm
    - female only.
    - rumah siap kelengkapan asas spt mesin basuh, dapur, kipas katil, tilam.
    - boleh muat max 8 org (bilik utama@2katil doubledecker. - bilik 2@ 1 katil doubledecker - bilik 3@1katil doubledecker) - - kawasan yang aman damai dikelilingi sawah padi.
    - rm120/seorang termasuk elektrik dan air.
    *kemasukan segera 2017*
    call@@wassap : 019-4128428

    ReplyDelete
  5. Rumah untuk disewa. 3 bilik 2 bilik air. kawasan kampung sebelah highway kuala perlis-changlun.
    - 6km@7-8minit ke #ptss
    - 7km@8-10minit ke #unimap
    - 7km@10 minit ke #uitamarau
    - 3 minit ke pekan pauh
    - 5 minit ke pekan kodiang
    - 5 minit ke arau@stesen ktm
    - female only.
    - rumah siap kelengkapan asas spt mesin basuh, dapur, kipas katil, tilam.
    - boleh muat max 8 org (bilik utama@2katil doubledecker. - bilik 2@ 1 katil doubledecker - bilik 3@1katil doubledecker) - - kawasan yang aman damai dikelilingi sawah padi.
    - rm120/seorang termasuk elektrik dan air.
    *kemasukan segera 2017*
    call@@wassap : 019-4128428

    ReplyDelete