23 Feb 2016

AWESOME BLOGGER OF JANUARY 2016

Assalamualaikum dan salam sehati sejiwa semua. Bulan Februari pun dah hampir penghujung tapi Zumal baru nak up entri penghargaan yer. Phone Zumal problem sebenarnya tak boleh upload gambar. Pastu busy pulak nak godek kat mana problemnya. Tapi Alhamdulillah sejak Ahad lepas phone dah kembali ok. 

Alhamdulillah walau pun Zumal busy nak berblogwalking pun tak ada masa tapi ramai masih setia mengunjungi blog ini. Terima kasih dan tahniah buat Awesome Blogger January 2016. Anda memang hebat. Sayang uolls.

Antara yang mendapat takhta adalah Mummy Julia, Qaseh Vee, aRz MoHa, Paridah, Eintan Nurfuzie, Fidah Shah, M.N. Haziq, Etuza, Mardiah Diana dan Raihanah Ahmad. Anda memang awesome !!!


26 comments:

  1. uisssh...dasyat222 dan mcm kenal je semua pengomen tegar tu

    ReplyDelete
  2. wah... dah lama tasha nak menempek dalam ni....

    ReplyDelete
  3. Belum tersenarai sebagai awesome blogger untuk Dunia Zumal ni...hihi

    ReplyDelete
  4. wah saya nggak dan belum termasuk tuh...bulan ini harus jadi yang teratas ah

    ReplyDelete
  5. Salam singgah sini zumal....Alhamdulillah....nama MD masiih ada dalam senarai di atas walaupun MD kurang dah muncul....tahniah juga kepada semuanya..

    ReplyDelete
  6. Salam singgah sini zumal....Alhamdulillah....nama MD masiih ada dalam senarai di atas walaupun MD kurang dah muncul....tahniah juga kepada semuanya..

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah. Thanks Zumal.
    Tahniah pd yg tersenarai.

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah. Thanks Zumal.
    Tahniah pd yg tersenarai.

    ReplyDelete
  9. tahniah semua di dalam carta, musim cuaca agak panas ni kak ana kurang sikit blogwalking.. :(

    ReplyDelete
  10. TKSH ZUMAL MSH TERSANGKUT DI SINI HEH..HEH..

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum..singgah sini..wauu..memang awesome..
    Jemput join  Giveaway Februari 2016 by Blogger KHEZMAIRA

    ReplyDelete
  12. Oppps, Sha dah terkeluar carta pulak. Tapi tahniah untuk yang berada dalam carta :)

    ReplyDelete
  13. yang tersenarai tu memang pengomen tegar hihi

    ReplyDelete
  14. fuh tak sangka....terima kasih zumal

    ReplyDelete
  15. tudiaa nama mummy kat atas sekali.. hahahhaa

    ReplyDelete
  16. Macehh Zumal.. Hadiah laksa beras Kuala Perlis ada tak? hahahaa :P

    ReplyDelete
  17. ehh..mummy ke tu..top 1..gosok2 mata

    ReplyDelete
  18. lama x singgah sini..nama dah tersingkir huhuh

    ReplyDelete
  19. terima kasih kepada semua yg rajin tinggalkan komen..ehh..cam lah JM ni tuan blog hihi...sorry Zumal..gurau jek

    ReplyDelete