Booking.com

11 Jan 2016

IPHONE 7 PRO BAKAL DIKELUARKAN 2016

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Para penggemar iPhone pasti ternanti-nanti berita terbaru dari pihak Apple kan? Kini desas desus iPhone 7 bakal keluar semakin boleh dipercayai.



Camne teruja tak tengok kecangihan iPhone 7 Pro tu? IPhone 7 ini hadir bersama 2 layar, tak ubah seperti laptop comel. Selain itu kamera versi ini adalah 20MP. Pasti gambar makin cantik dan jelas kan. Iphone 7 Pro ini dilengkapi 2,8Ghz chipset yang akan menjadikan ianya smooth je. Spesifikasi lain belum ada maklumat yer. Sama-sama kita tunggu.

Sumber DI SINI

15 comments:

  1. iphone canggih tu best kalau dpt sebuah..

    ReplyDelete
  2. wah nmpak canggih la msti lg mahal harga dia kan...

    ReplyDelete
  3. Iphone ni saya hanya mampu tengok je, tak mampu nak pakai. hehe

    ReplyDelete
  4. Salam singgah sini zumal.....wahh...ada lagi nak keluar iPhone7...bilalah nak merasa guna iPhone ni yer....hihi

    ReplyDelete
  5. Dah iPhone7 pulak mampu tengok ajelah

    ReplyDelete
  6. udah.. ipong 7 plk.. x smpat nk beli yg 6 punya

    ReplyDelete
  7. cantekknya..pitam tgk! belum lagi pakai..adoiii

    ReplyDelete
  8. cantiknya! tak pernah merasa pakai iphone lagi..
    canggih betul design baru ni, kamera tu.. fuhh

    ReplyDelete
  9. ermmm, yang tak pro pun bunda tak pernah merasa lagi..

    ReplyDelete
  10. Ok, idea dual skrin ni daha da dulu, masa zaman Nokia tengah up. Tapi Nokia punya henfon yang dual skrin tu tebal & berat. Iphone dah jumpa cara buat dia jadi lebih nipis. Hebat :)

    ReplyDelete
  11. berapa lah harga agaknya tu ya ...

    ReplyDelete
  12. Betul ke tu?lau btul xnk ambil lg iphone 6

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena ikuti update terkini dari Apple

      Delete