9 Dec 2015

TUKAR MINYAK RAMBUT

Satinique Final Step Finishing Spray 


Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Sebelum nie Zumal cerita pasal produk shampu Satinique kan? Ingat tak? Baca kat SINI. Hari nie Zumal nak kongsi bab penjagaan rambut juga, spray rambut.

Kalau biasa-biasa kita pakai minyak rambut atau gel rambut kan? Minyak rambut tu ok juga tapi rambut sukar nak bentuk. Betul kan? Hah betul la. Pakai gel boleh bentukkan rambut mengikut gaya kita nak tapi ianya melekit kat tangan nie. Lagi satu bila pakai gel, ia boleh mengundang kelemumur tau.

Sejak Zumal kenal produk Satinique nie, Zumal try guna Satinique Final Step Finishing Spray. Zumal bentukkan gaya yang sesuai then Zumal spray fi rambut tu. Baunya wangi tau. Rambut kita akan kekal dalam bentuk kita mahu seharian. Kulit kepala kita juga akan rasa segar dan nyaman.

Kalau kita pegang kesan spray tu tak ada rasa melekit macam gel rambut tau. Memang hebat Satinique nie. Jom serlahkan penampilan bersama Satinique.

22 comments:

  1. saya pernah pakai shampu satinique. best sgt. tapi dah tak jumpa lagi kwn yg jual tu..hmm..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh pm Zumal di 0125747869, nanti Zumal bg senarai kedai terdekat...

      Delete
  2. boleh x share syampo yang boleh kurangkan gugur rambut ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok. Zumal pernah share di sini,http://duniazumal.blogspot.com/2015/11/satinique-hebat.html tapi kalau kritikal Zumal syorkan ambil garlic

      Delete
  3. BOLEH CUBA PRODUK YG BAIK UTK RAMBUT NI...

    ReplyDelete
  4. First time tengok minyak rambut bentuk macam ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ini spray je Nani tapi fungsi seperti gel rambut ;)

      Delete
  5. dah lama minyak rambut tak masuk rumah sejak suami tka berambut banyak ni hihihihi

    ReplyDelete
  6. boleh promote kat abang dgn kawan2 lelaki ni. hahahaha :p

    ReplyDelete
  7. klu ada utk perempuan , nak gak cuba ...

    ReplyDelete
  8. BAGUSNYA PRODUK NI.. TAK MELEKIT, TU YANG BEST..

    ReplyDelete
  9. Sesuai untuk perempuan jugak Tak Zumal?

    ReplyDelete
  10. woaaah Zumal suka jaga rambut eh =P

    ReplyDelete
  11. tukar yang lebih baik kan Zumal...

    ReplyDelete
  12. bagus ni zumal....arz dah lama guna gel....kesannya merosakkan rambut

    ReplyDelete
  13. Cantik botolnya. Nmpk maskulin ;)

    ReplyDelete
  14. cantik la minyak rambut ni. jenama baru ke? :)

    ReplyDelete