4 Dec 2015

JUMP STREET TRAMPOLINE PARK PENANG

Jump Street Penang

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Pada 28 November 2015 yang lalu. Rakan-rakan Blogger Utara telah berkesempatan ke Jump Street Trampoline Park Penang. Apa tu? Jump Street Trampoline Park nie adalah tempat di mana kita boleh melakukan riadah lasak lompat-lompat gitu.

JUMP STREET TRAMPOLINE PARK PENANG


Jump Street adalah taman permainan urban yang menakjubkan untuk orang dewasa dan kanak-kanak, dengan beratus-ratus trampoline dari lantai sehingga dinding dan pelbagai tarikan melompat di setiap tempat - Tidak kira jika anda tidak pernah melompat ke atas trampoline sebelum ini - anda perlu cuba Trampoline Park Terbesar di Asia ini dan menikmati kegembiraan Defying Gravity. Datang dengan rakan-rakan anda dan / atau keluarga anda dan menikmati keseronokan melompat di indoor trampoline park seumpamanya di Malaysia.

Pihak Jump Street juga menerima event seperti birthday party di sini yang pasti tidak dapat dilupakan! Selain ini Jump Street pernah kendalikan event berskala kecil, besar dan korporat.

Anda boleh bermain semua yang anda suka, tetapi pada satu peringkat, jika anda telah berjaya pada peringkat rendah anda boleh untuk mendapatkan yang lebih berat.







Lepas lompat anda boleh menjamu selera di sini 

Event pertama paling ramai ahli join tapi kat mana Zumal?

MENJADI AHLI

JumpClub adalah program ahli menarik di Jump Street.

Tempat:
70, D'Piazza, D'Piazza Mall, 
Jalan Mahsuri, Bayan Baru, 
11900 Bayan Lepas, Pulau Pinang, Malaysia.

Bayaran masuk :

Kadar harga (Isnin hingga Rabu): RM 22 / Pax (Incl GST 6%)
(1 Jam Melompat + sarung kaki boleh guna semula)

Kadar harga (Khamis hingga Ahad): RM 27 / Pax (Incl 6% GST)
(1 Jam Melompat + sarung kaki boleh guna semula)

Anda boleh mencuba kira-kira semua 9 tarikan utama yang disenaraikan di bawah dengan bimbingan pengajar:


► Gelanggang 2 Dodgeball 


► Slam Dunk


►Gelanggang Utama


► The Wall


► High Performance 


► Tower Jump


► Foam Pit


► Battle Beam (Terhad kepada Kids Only)


Begitulah serba sedikit tentang Jump Street Penang, untuk tahu pengalaman sebenar geng Blogger Utara, sila check link rakan-rakan Zumal yer. Sebab Zumal tak lompat pun. Hehe...


Review link Jump Street:

http://kierasakura.blogspot.my/2015/11/jump-street-penang.html?m=1

http://miamorzafirah.blogspot.com/2015/12/jump-street-trampoline-penang-version.html

http://arwendanish.blogspot.my/2015/12/jump-street-trampoline-park-penang.html

http://www.budakpening.com/2015/12/jump-street-trampoline-park-penang.html

http://aryshafayyadh.blogspot.my/2015/12/jumpstreet-trampoline-park-penang.-event.html?m=1

http://storymoryluahanku.blogspot.my/2015/12/jump-street-trampoline-park-penang.html?m=1

www.cikpinz.com/2015/12/jumpstreet-trampoline-parks-penang.html?m=1

http://izzeyda.blogspot.com/2015/12/jump-street-trampoline-park-penang.html

http://aliafarhansaid.blogspot.my/2015/12/jumpstreet-trampoline-park-penang-review.html?m=1

http://sitiyangmenaip.blogspot.my/2015/12/jump-street-trampoline-park-penang.html?m=1

http://murnialysa.blogspot.com/2015/12/jump-street-trampoline-park-penang.html?m=1

http://sayazarulfarhana.blogspot.my/2015/12/jump-street-trampoline-park-penang.html?m=0

http://www.arzmoha.com/2015/12/jumpstreet-trampoline-park-penang.html

9 comments:

  1. Tahniah buat BU semoga terus maju

    ReplyDelete
  2. sgt sgt sgt best...
    bole lompat2...
    bole jumpa BU

    ReplyDelete
  3. Salam singgah sabtu zumal...wahh...bestnya dapat lompat².....

    ReplyDelete
  4. Seronok bila dapat berkumpul dan berjumpa dengan sahabat blogger....

    ReplyDelete
  5. bestnya depa dpt kumpul2.. pastu main lompat2 kihkihkih
    ari tu p penang ada nampak banner jump street nih...

    ReplyDelete
  6. thanks a lot zumal
    even x dpt join event ni last minute
    tp buat entry jugak..
    hehe

    ReplyDelete
  7. Zumal... nanti kita pi lagi.. tunggu Zumal turun Penang...

    ReplyDelete