30 Nov 2015

SATINIQUE HEBAT

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Dah lama Zumal menyepi kan? Sekarang busy dengan urusan projek masa depan. Projek apa? Pandai-pandai la WhatsApp Zumal yer.

SATINIQUE


Sejak akhir-akhir nie ramai bertanyakan Zumal apakah syampu yang terbaik untuk rambut gugur. Sebelum nie Zumal try jenama X, tapi masalah Zumal hanya kelemumur je bukan rambut gugur. Produk X tu kecil tapi harga mahal juga dari syampu dalam pasaran tau. Setelah 3 kali repeat Zumal rasa macam ada sikit masalah iaitu kepala bengkak. Jadi Zumal tukar ke Satinique.

Kenapa Satinique? Satinique nie produk hebat kerana ia dihasilkan dengan ujian makmal selain mempunyai paten tersendiri. Bila produk dipatenkan dah tentu tak ada yang lain serupa dengannya. Jadi sebab itu Zumal pilih Satinique. 

Untuk kelemumur Zumal pilih Satinique Anti-Dandruff Shampoo yang bersaiz 280ml. Ia membantu mengurangkan kelemumur dan memberi lembapan pada kulit kepala. Ia juga membantu melegakan kulit kepala yang kering lagi gatal dan menghapuskan keruping.

Satinique

Yakin tanpa kelemumur
Kalau dulu Zumal nak berjalan jauh confirm Zumal pakai topi atau kopiah. Kini Zumal lebih yakin tampil tanpa sebarang penutup kepala. Alhamdulillah.

Bagi korang yang menghadapi masalah rambut gugur pula Zumal sarankan korang gunakan Set Anti-Hairfall Pack. Pack ini terdiri daripada Anti-Hairfall Shampoo (280ml), Anti-Hairfall Conditioner (280ml) dan Scalp Tonic (80ml). 

Anti Hairfall Shampoo dan Anti Hairfall Conditioner dapat mentenagakan dan meransang kulit kepala dan membantu mengurangkan keguguran rambut disebabkan putus. Menjadikan rambut kelihatan lebat dan tebal. Selain itu ia dapat menyelamatkan sehingga 1800 helai rambut setiap bulan. Ia juga mengurangkan rambut yang rapuh, halus daripada putus atau rambut menipis. 

Scalp Tonic pula adalah tonik tanpa bilas yang menggalakkan kulit kepala yang seimbang dan lembab dan juga rambut yang lebih tebal dan lebih lebat. Ianya untuk semua jenis rambut terutamanya rambut rapuh, halus dan nipis. Gunakan dua kali sehari untuk hasil terbaik. 


Anti-Hairfall Set 
Semoga pencerahan Zumal dapat membantu korang dalam memilih produk terbaik. Untuk pengetahuan korang produk ini dijamin 100% pulangan modal.

16 comments:

  1. 1800 helai rambut setiap bulan?..wah menarik juga ni..
    Boleh cuba gak ni...untuk rambut lebat, lembut & bersinar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuba la Fidah, hasilnya memang baik...

      Delete
  2. Menarik ni, Zumal. Nanti nak cuba carilah produk ni :)

    ReplyDelete
  3. rambut lebat tentu tambah hensem wajah...

    ReplyDelete
  4. Salam singgah sini zumal...menarik produk ni zumal...patutlah zumal sekarang dah lain...makin hensem tau...

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Dijual di seluruh dunia dalam kedai khas dia je

      Delete
    2. Dijual di seluruh dunia dalam kedai khas dia je

      Delete
  6. menarik.
    jemput join
    http://salinasafea.blogspot.my/2015/11/giveaway-by-nazfea-solehah.html

    ReplyDelete
  7. sis pun ada masalah mcm zumal juga . blh la sis try guna nanti ...

    ReplyDelete
  8. bagus ni ... nak rekemen kat encik suami lah :)

    ReplyDelete
  9. mungkin zaf boleh cuba yang ni jugak...

    ReplyDelete