Booking.com
Booking.com

11 Nov 2015

NAK MAKAN BURGER

ROCKSTARZ BURGER 


Rockstarz Burger 

Rockstarz Burger 

Rockstarz Burger 

Rockstarz Burger 

Rockstarz Burger 

Naz JJCM sampai lagi awai



Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Nanti Blogger Utara nak makan burger pula. Burger apa? Kat mana? Sudah tentu Rockstarz Burger kat Sungai Ara Penang laa... Review kami DI SINI...

24 comments:

  1. wow besarnya burger! saya teringin nk makan burger besar camnii TT

    ReplyDelete
  2. Salam singgah sini zumal..besarnya burger tu...nak juga...hihi

    ReplyDelete
  3. SEDAP NAMPAK BURGER BESAR TU...

    ReplyDelete
  4. sambut besday pun boleh rupanya

    ReplyDelete
  5. sdpnya tgk./.best korg..xpnh jumpa lg korg..huhuhu segan dlm group whtsapp tu

    ReplyDelete
  6. Meleleh leleh keju nya..pasti sedap ni :-))

    ReplyDelete
  7. tak pernah try makan kat itu..JJCM ada datang ye??mesti sedap ni..

    ReplyDelete
  8. nmpk sedap...xdpt la nk join...sygnya

    ReplyDelete
  9. Siapa da Naz JJCM tu. Lepas masuk JJCM, kompem meletop Rockstarz burger orang cari :)

    ReplyDelete
  10. isk.. tengoklaaa cheese leleh2 tu.. geram!!

    ReplyDelete
  11. mak aihh..kalau portion besar mcm tu mkn sorang un x habis

    ReplyDelete
  12. tgk cheese meeleh tu...adusss laparnya pagi ni...terus telan air liur dari jauh je

    ReplyDelete
  13. ahaa...Zumal join sekali dengna group tu JJCM eh...bestnya..cepatlah review nka tahu sedap ke tidak

    ReplyDelete
  14. Comei pulak buat ucapan happy birthday macam tu...

    ReplyDelete
  15. nak kena pi repeat la lepas jump jump nanti ni. dah bertahun tinggal beger ni haiiihhh meleleh ailio!!!!

    ReplyDelete
  16. Bagus gak idea birthday cam ni... nanti wat kak birthday sendiri la..hahahaha :p

    ReplyDelete
  17. Jelesnye..
    silalh suh tokey tu tambah cawangan.. hehehe

    ReplyDelete
  18. Rockstarz Burger yang memang betul2 rock!

    ReplyDelete
  19. tak selfie dgn naz ke ... heheheee

    ReplyDelete