Booking.com

4 Nov 2015

AWESOME BLOGGER OCTOBER 2015

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Hari nie dah hari keempat kita berada di bulan November 2015. Alhamdulillah masih dapat kita menghirup udara segar di alam fana cinta ini. Seperti biasa awal bulan Zumal akan umumkan Awesome Blogger Of The Month gitu. 

Mereka yang berjaya menempatkan nama adalah.... bayangkan bunyi drum.... jeng jeng jeng....

Awesome Blogger October 2015



Nampaknya JM kembali mengungguli juara takhta Awesome Blogger Of The Month. Tahniah JM dan tahniah juga kepada yang lain. Terima kasih Zumal ucapkan atas sokongan korang. Kepada yang tak tersenarai, terima kasih jua Zumal ucapkan. Kepada korang yang belum kenal para finalis Awesome Blogger Of  The Month boleh la terjah nama dorang di sidebar blog Dunia Zumal ini.

34 comments:

  1. Tersenarai jugak ye kali ni...

    ReplyDelete
  2. HEH..HEH..TQ ZUMAL TERSANGKUT LAGI...

    ReplyDelete
  3. Dam!!!
    Tiada nama Fidah..hahaha..Penat nak kejar

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah..termasuk juga dalam senarai :)
    Thanks Zumal

    ReplyDelete
  5. Salam singgah sini zumal...Alhamdulillah diana pun masih ada dalam senarai juga...tahniah juga kepada semuanya..

    ReplyDelete
  6. Rajin2 diaorang ni..jemput singgah blog saya pulak..

    ReplyDelete
  7. rajin semua yg tersenarai ni. tahniah!

    ReplyDelete
  8. wow JM tahta di atas sekali, tahniah semua blogger hebat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ana!!!! dia tu kan JM tu kan ehehehe

      Delete
  9. no 5 lapor diri ... eh widget tu boleh set date ke? cer share kod dia, nak juga guna :)

    ReplyDelete
  10. Tahniah semua...
    Kena usaha lagi nie..

    ReplyDelete
  11. JM memang legend kat byk blog . memang peramah dia ni ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sis Vee..sorry tau dah lama x singgah...x sempat.jgn majuk eh

      Delete
  12. Dah terkeluar carta. Bula lepas macam bizi sokmo. Bulan ni kita bertanding semula ! Hiks :p

    ReplyDelete
  13. nama ceq tadak.. kena usaha gigih lagi ni..

    ReplyDelete
  14. Eh tersenarai ekin hihi terima kasih zumal

    ReplyDelete