Booking.com
Booking.com

15 Oct 2015

U FOR LIFE LAUNCH : CPUV NUFFNANG 120




Assalamualaikum  dan salam sejahtera  semua. Korang  pernah dengar U For Life??? Insurans U For Life tawarkan hanya serendah RM9.85 sebulan. Jadi tak ada sebab mengapa korang tak ambil insurans nyawa.

Tahukah korang insurans nyawa nie amat penting tau. Kalau kita jatuh sakit dapat jaminan kewangan dan juga rawatan yang baik. Mana taknya, korang boleh dapat rawatan di hospital swasta yang sudah tentu rawatannya berkualiti tapi harganya sendiri mau ingat laa. Dengan ada insurans nyawa, perbelanjaan perubatan boleh claim. Itu paling penting.






12 October lalu Zumal dapat CPUV Uforlife nie dari Nuffnang. Terima kasih Nuffnang dan korang semua...

19 comments:

  1. Cakap pasal nuffnang ni baru bunda teringat...yang iklan nuffnang kat blog bunda dah lama tak muncil2...

    Dah lama bunda tak buka dan update...apa lagi nak tengok baki masuk nyer... kenapa yerk?

    ReplyDelete
  2. lma tak tengok nuffnang..tahniah..alhamdulillah..rejeki namanya..hehehe

    ReplyDelete
  3. wahhh rendahnya insurans dia...

    btw tahniah zumal. cpuv masuk lagi ;)

    ReplyDelete
  4. Sekarang Insurance pun dah masuk pengiklanan dalam blog. Gud way to spread awareness =)

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah dan tahniah zumal...

    ReplyDelete
  6. murah insuran tu. yg belum ada boleh dptkannya.
    tahniah murah rezki.

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah dan tahniah zumal....

    ReplyDelete
  8. alhamdulilah..rezeki tuhhhh.... :)

    ReplyDelete
  9. Tahniah Zumal...mesti akaun nuffnang masyuk! Zumal rajin update blog

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah. Moga murah rezeki selalu.

    ReplyDelete