Booking.com
Booking.com

2 Oct 2015

TERIMA KASIH CIKGU ETUZA

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Seperti biasa setiap awal bulan setiap blogger akan buat entri penghargaan untuk para top komentar blog masing-masing. Semalam lepas balik berniaga Zumal berkunjung ke blog Cikgu Etuza. Rupanya Zumal turut tersenarai dalam top komentar blog Cikgu Etuza. Terima kasih Cikgu Etuza.



Eh korang kenal Cikgu Etuza? Cikgu Etuza adalah Blogger Sabah yang sangat aktif berblog. Cikgu Etuza adalah seorang guru di Keningau kalau tak silap Zumal. Kalau nak berkenalan dengan Cikgu Etuza jom klik link berikut http://madey09.blogspot.my  

35 comments:

  1. Lepas ni, in shaa Allah akan lebih kerap berkunjung ke sana.
    Salam Jumaat Zumal

    ReplyDelete
  2. Sha jarang masuk bloglist komentar. Kurang bw & membalas komen rasanya. Tapi mesti rasa dihargai bila ada yang menghargai usaha kita singgah di blog mereka. Tahniah Zumal =)

    ReplyDelete
  3. N3 DI BLOG CIKGU ETUZA INI AMAT MENARIK DIBACA XRUGI MENGENALINYA KAN ZUMAL...

    ReplyDelete
  4. salam singgah sini zumal...wahh...tahniah zumal...

    ReplyDelete
  5. oo cikgu etuza tu penah singgah kat blog el

    ReplyDelete
  6. Subahanllah..zul sebegini penghargaan, terharu ..terima kasih ..sesungguhnya apabila kita dapat menggembirakan hati seseorang percaya lah yakinlah ada Allah memberikan imbalan pahala...antara nampak dan tidak..bagi insan yang ada hati akan nampak hikmah itu. Zulmal semoga bertambah berkat dimurahkan rezeki berblog ya

    ReplyDelete
  7. Zulmal...happy rasanya hari ini...

    ReplyDelete
  8. Zul kalau nak yang terang award tak seberapa lawa ni..klik blog Etuza nanti klik yang bertanda merah kat sana boleh copy terang ya..silalah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zul mana lak ni cikgu..ni blogger Zu Mal lah heeee

      Delete
  9. Tahniah.. pelbagai cara pengunjung blog dihargai oleh empunya blog kan.. ;)

    ReplyDelete
  10. wahhh..tahniah cikgu etuza!! tahniah juga kpd mereka yg menduduki carta..:)

    ReplyDelete
  11. Taniah Zumal....
    Salam hujung minggu..

    ReplyDelete
  12. saya sekali sekala sahaja menjengah blog cikgu etuza.

    ReplyDelete
  13. tahniah Zumal.. teruskan teruskan =)

    ReplyDelete
  14. tahniah zumal !! semua blog ada jejak

    ReplyDelete
  15. eh sebenarnya Zulmal ke zumal??

    tahniah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amy, nama saya Ahmad Zu Mal... Hehe ^-^

      Delete
    2. nah...Amy J pun dah confius hiksss

      Delete
  16. klik tengok award di sini..sempena maal hijrah maafkan Etuza jika ada tutur kata yang menyinggung emosi..zul

    ReplyDelete
  17. tahniah Zumal...ehhhh nampak nama titew dalam list tu hikssss

    ReplyDelete
  18. nampaknya JM dah x masuk dalam list top commentar blog Zumal this month huhuhhu

    ReplyDelete