Booking.com

26 Oct 2015

SOROTAN BAJET 2016

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Bajet 2016 telah pun dibentangkan pada hari Jumaat lalu. Berikut adalah antara sorotan Bajet 2016 yang dibentangkan oleh Perdana Menteri Malaysia, Datuk Seri Najib Tun Abdul Razak.

Bajet 2016


Bajet 2016

Apakah pendapat korang tentang Bajet 2016 ini? Moga ia dapat mengstabilkan semula ekonomi Malaysia.

Baca juga BR1M 2016 DI SINI

12 comments:

  1. insyaAllah... niat kerajaan yg baik utk menolong rakyat xkira siapa moga terlaksana dgn jayanya.

    ReplyDelete
  2. kecewa gak dgn bajet 2016 ni..byk sgt ke arah sabah dan Sarawak.Bukan nak pertikaikan..Kemajuan luar bandar dekat semenanjung ni pun belum ok lagi..contoh mcm kampung mentua Fidah..Lepas tu duit Brim naik 50hinggit je..Org Kerajaan dapat mcm2 kemudahan kan..bila kita mohon keja kerajaan././.asyik tak dapat jer..

    ReplyDelete
  3. betol... bajet kali ni lebih pada gov sector je... sadis

    ReplyDelete
  4. bajet taun ni ada pro & kontra nya.,
    pd aku., errr.., tah la., harapn tingal harapan.,

    ReplyDelete
  5. sy tggu bla laagst nk dimansuhkan...

    ReplyDelete
  6. saya nak tengok kelajuan internet bertambah laju..masalahnya bila dah laju harga pula semakin tinggi

    p/s :Lawatan mesra dari penulis blog mrhanafi

    ReplyDelete
  7. saya nak tgk project prima tu je huhu bila nak proceed next rumah kat penang

    ReplyDelete
  8. Entahlah..bajet kali ni..lain macam

    ReplyDelete
  9. bajet untuk 1MDB 2.6b hahaha ...

    ReplyDelete
  10. Jangan cemburu dengan sektor kerajaan..itu rezeki masing-masing..

    ReplyDelete
  11. hmm..bajet ini ada pro kontra.. semoga ini yang terbaik untuk rakyat

    Zurayda Zamrina

    ReplyDelete