Booking.com
Booking.com

15 Oct 2015

SEGMEN BLOGLIST BLOGGER BARU 1437H

Segmen Bloglist Blogger Baru 1437H
Klik untuk join 



Assalamualaikum dan salam sejahtera  semua. Teruja sebenarnya nak join segmen anjuran blogger otai Hasrul Hassan atau lebih glamour  dengan singkatan HH. Kalau diterima penyertaan nie kita akan dimasukkan dalam bloglist bro HH. Maybe kita boleh terima limpahan trafik bro HH yang mencecah 40k sehari tu. Sempat ke tidak yer. Semoga penyertaan ini diterima. Terima kasih bro HH...

17 comments:

  1. best segmen ni semoga berjaya zumal.

    ReplyDelete
  2. sebut je bro HH semua org kenal seorang pakar SEO...blogger tersohor...itu sbb pageview sgt tinggi...blog penuh ilmu blogger terutama blogger yg baru belajar cam JM ni

    ReplyDelete
  3. good luck Zumal semoga terpilih eh

    ReplyDelete
  4. All the best Zumal. Best tu kalau dapat duduk dalam bloglist bro otai HH.

    ReplyDelete
  5. selamat bersegmen Zumal, kak ana pun dah join :)

    ReplyDelete
  6. Tahniah tersenarai dalam bloglist HH..dari segmen yg sama...

    SEGMEN BLOGLIST BLOGGER BARU 1437H

    ReplyDelete