Booking.com

28 Oct 2015

MARVEL AGENT OF SHIELD SEASON 3

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Sejak beberapa tahun nie Zumal makin seronok layan drama aksi. Suka tengok dan kekadang rasa macam turut sama beraksi.

MARVEL AGENT OF SHIELD 

MARVEL AGENT OF SHIELD SEASON 3


Drama aksi paling Zumal minat adalah Marvel Agent of Shield Season 3. Sejak ditayangkan di tv3 beberapa tahun kebelakangan nie. Sejak season 1 lagi menjadi ikutan Zumal. Kat tv3 nie sirinya lewat sikit berbanding kalau korang tengok dalam Channel ABC.

Kalau di tv3 siri aksi ini ditayangkan setiap hari Selasa jam 11.00 malam. Kalau di ABC tu Zumal tak tahu ler. Kalau korang ketinggalan siri aksi ini korang boleh tengok di link yang Zumal share nie. Zumal pun kalau terlepas memang akan cari online sahaja...

MARVEL AGENT OF SHIELD SEASON 3 EPISODE 1

MARVEL AGENT OF SHIELD SEASON 3 EPISODE 2

MARVEL AGENT OF SHIELD SEASON 3 EPISODE 3

Episod best Agent of Shield ni masa akhir season 2 dulu kerana semua adiwira Marvel bergabung dalam Shield untuk menyelamatkan dunia termasuk la Captain America, Thor dan Iron Man.

Ok la. Selamat menonton buat semua...

10 comments:

  1. Salam singgah sini zumal...diana tak pernah lgi tengok cerita ni...hihi

    ReplyDelete
  2. mohon ijin untukmenuju tekape agar lebih paham tentang marvel agent 1 2 dan 3 nya ya kang

    ReplyDelete
  3. kisah adiwira yg menarik ni...

    ReplyDelete
  4. cerita aksi penuh khayalan dan ia boleh menghipnosiskan minda kita..

    Jumpa lagi dan salam singgah dari penulis blog Hero Borneo

    ReplyDelete
  5. tak berapa mengikuti..agak ketinggalan bab wayang..selalu membaca dalam talian maya..antara klik blog Zulmal nilah..tahniah

    ReplyDelete
  6. Sha tengok. Best drama ni. Sekarang kat tv Shield tengah buru Coulson sebab suspek pembelot. Hah. Ada ciri-ciri penengok tv tegar tak? Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang dapat gambarkan betapa tegarnya Sha. Hehe ^-^

      Delete
  7. best giler cite nie .. dha hmpur smua eps ak tngok

    ReplyDelete