Booking.com
Booking.com

16 Oct 2015

LUX OBSESSION : CPUV NUFFNANG #121

Assalamualaikum   dan salam sejahtera  semua. Sejak 15 Oktober lalu Zumal duk nampak wajah Namee Roslan  berlegar di ruang iklan Nuffnang. Rupanya pada tarikh tu Nuffnang kasi CPUV baru Lux Obsession. Alhamdulillah. Terima kasih Nuffnang...


Lux Obsession 


Kalau korang nak tahu Lux yang terkenal dengan produk penjagaan diri seperti sabun tu dah keluarkan produk terbaru mereka. Produk dinamakan Lux Magical Spell. Keistimewaannya produk nie, ia disertakan bauan yang tahan lama. Selama 8 jam beb!!! Lama tu...

Namee Roslan

Cuba tengok wajah Namee Roslan selepas guna Lux Magical Spell tu. Nampak lain kan? Nampak lebih berseri gitu. Harus cuba.

Namee Roslan

Nak tahu lebih lanjut korang  klik memana gambar macam kat bawah nie atau terus ke blog nameeroslan.blogspot.my 




20 comments:

  1. tahniah zumal...moga lepas ni lebih banyak la kan yang on going

    ReplyDelete
  2. TAHNIAH ZUMAL..NAMEE ROSLAN BLOGGER CNTIK PILIHAN NUFF.

    ReplyDelete
  3. tahniah zumal ... rajin review iklan di nuffnang yer, belanja klik satu :)

    ReplyDelete
  4. tahniah zumal dan setahu saya blogger Namee Roslan seorang ibu yang cantik..

    ReplyDelete
  5. tahniah Zumal. Moga murah rezeki selalu

    ReplyDelete
  6. Wah rezeki mencurah dari Nuffnang...
    Tahniah Zumal.. :-)

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah , rezeki mencurah masuk lagi ...

    ReplyDelete
  8. Salam singgah sini zumal... Alhamdulillah dan tahniah zumal.... murah rezeki zumal..

    ReplyDelete
  9. Syukur Alhamdullilah.. Tahniah Zumal. Mummy pun suka Nameee....bukan sebab dia cantik saja, cantik tu bonus tapi sebab entry2 dia byk manfaat yg bole diguna bersama.. :)

    ReplyDelete
  10. Lux Magic Spell!!!!! itulah sabun mandian JM sekarang

    ReplyDelete
  11. tapikan Wajah Namee Roslan tu berseri bukan sebab pakai Lux Magic Spell tu..itu sabun mandian lah Zumal bukan facial foam ehehehe

    ReplyDelete
  12. wajah nya berubah selepas make over..cantik kan Namee

    ReplyDelete
  13. tahniah zumal.. lawa namee roslan

    ReplyDelete