Booking.com
Booking.com

31 Oct 2015

KORANG BAIK KAN???

Snow

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Selamat berhujung minggu buat semua. Tengok gaya snow tu, tak kesian ke pada Snow. Hehe...

Korang semua baik kan??? Untuk membuktikan korang betul-betul baik, mari support Zumal yer. Macam mana? Sebelum nie Zumal ada sertai contest di Lynk.my. Tahu kan???

Untuk itu jom la berikan undi untuk Zumal. Caranya senang je nak undi dengan hanya klik UNDI. Terima kasih kerana mengundi. Jika Zumal menang boleh la anjur GA nanti.

Korang jemput la join bersama contest yang berlangsung dari 27 Oktober hingga 27 Disember 2015 nie. Nak tahu pasal contest boleh la rujuk pada entri contest Zumal kat SINI. Tekan skip ad di penjuru kanan atas yer dan korang akan sampai ke entri contest Zumal tu.

#Sebelum tu bersama kita sedekahkan Al Fatihah buat arwah ayahanda Siti Yang Menaip yang telah pergi ke rahmatullah semalam. Al Fatihah...

13 comments: