Booking.com
Booking.com

19 Oct 2015

KARNIVAL SISWA NIAGA UNICITI ALAM

Assalamualaikum dan salam sejahtera  semua. Sukacitanya hari nie Zumal buat sedikit hebahan kepada korang yang berada di utara terutama di Negeri Perlis. Hebahan apa?

Karnival Siswa Niaga UniMAP


Karnival Siswa Niaga UniMAP 

Pada 27 Oktober 2015 sehingga 29 Oktober 2015 Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) bakal mengadakan Karnival Siswa Niaga bertempat di kampus UniCITI Alam, Sungai Chucoh, Padang Besar. Karnival ini bermula dari jam 10.00 pagi sehingga 10.00 malam.

Antara aktiviti yang diadakan ialah pelbagai jualan oleh para pelajar UniMAP. Pelbagai jualan borong dan runcit, makanan, aksesori, pakaian serta terdapat juga soopa doopa dan hiburan pentas. Masuk adalah percuma, terbuka kepada sesiapa sahaja.

Panduan Ke UniCITI Alam

Bagi orang luar mungkin tak biasa dengar nama tempat UniCITI Alam kan? UniCITI Alam adalah sebuah bandar universiti yang menempatkan kediaman pelajar UniMAP dan KUIP, pusat pengajian, pusat perniagaan, Wisma Maips dan lain-lain. Jika korang dari Kangar, korang boleh gunakan Jalan Kaki Bukit atau nama lain Jalan Kangar-Padang Besar. Korang hanya straight melalui jalan tersebut sehingga sampai ke KM17. UniCITI Alam akan korang lihat berada di kanan jalan raya. Mesti tak sesat punya. Lokasi UniCITI Alam nie bertentangan dengan simpang ke Gua Kelam dan Kaki Bukit. Ianya juga sebelum pos pemeriksaan UPP Padang Besar. 

Jika korang dari Changlun pula bila tiba di simpang 3 terakhir di jalan ladang tebu Chuping tu, hanya belok kiri dan straight sahaja sehingga melepasi pos pemeriksaan UPP, UniCITI Alam akan berada di kiri jalan. 
UniCITI Alam

UniCITI Alam

Jika korang nampak bangunan macam di atas ini bermakna korang dah berjaya sampai di UniCITI Alam. Tapak terbuka juga kepada semua usahawan, terutama yang ada produk sediri di alu alu kan. Untuk info niaga boleh whatsapp 019 5595 998 @ call 0113 8083663. Selamat membeli-belah di Karnival Siswa Niaga UniMAP. 

22 comments:

  1. great karnival ... they will become a good n success entrepreneur, insya Allah.
    wish to be there :)

    ReplyDelete
  2. ingatkan Zumal boleh join sekali buka booth...x boleh eh...untuk warga Uni je?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe Zumal tak join... Maybe pergi shopping jer

      Delete
  3. siswa2 UNIMAP boleh cuba bakat niaga dlm kaarnival niaga ni...

    ReplyDelete
  4. Terbuka juga kepada semua usahawan, terutama yang ada produk sediri di alu alu kan. Untuk info niaga Boleh whatsapp 019 5595 998 @ call 0113 8083663

    ReplyDelete
  5. Terbuka juga kepada semua usahawan, terutama yang ada produk sediri di alu alu kan. Untuk info niaga Boleh whatsapp 019 5595 998 @ call 0113 8083663

    ReplyDelete
  6. Jom zumal kita beramai niaga, tapak pun telajak laris ada sikit lg

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zumal tak cukup kaki tangan untuk keluar promosi ^-^

      Delete
  7. saya memang baru pertama kali mendengarnya..

    Jumpa lagi dan salam singgah dari penulis blog Hero Borneo

    ReplyDelete
  8. Bagus lah gitu terbuka kepada semua usahawan....dapat melebarkan dan memperomosikan lagi produk mereka..

    ReplyDelete
  9. jadi pengen berkunjung kesana, tapi sayangnya jauh di padang

    ReplyDelete
  10. Salam singgah sini zumal...wahh...ada karnival bestnya kalau dapat pergi kan...

    ReplyDelete
  11. huuu hebatnya di sana tu...teruja

    ReplyDelete
  12. best kan kalau dapat pergi karnival gini ni :) ...

    ReplyDelete
  13. peluang kpd peniaga promosikan produk mrk ni ...

    ReplyDelete