Booking.com
Booking.com

29 Dec 2015

CUBA NASIB DENGAN LYNK.MY

Contest Lynk.my


Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Semalam tetiba satu contest menjadi viral di media sosial setelah beberapa blogger hebat seperti Hasrul Hassan dan Cikpinz.com menyertai contest ini. Dalam contest ini kita perlu mereview apa itu Lynk.my.

Lynk.my


Pada awalnya Zumal bukan nak masuk contest tapi terpikat dengan Lynk.my kerana ia sangat menarik. Kenapa menarik? Ada apa dengan Lynk.my ? Lynk.my adalah sebuah aplikasi web yang dapat memendekkan link atau url kita. Kalau setakat memendek tu biasa je kan? Tapi apa yang Zumal nak kongsi kepada anda Lynk.my bukan sekadar pendekkan url anda tapi ianya boleh memberi peluang jana pendapatan melalui link yang anda pendekkan tu. Ha, pendek bukan sebarang pendek tau, pendek boleh bagi duit. Peluang yang hebat perlulah dikongsi baru ada keberkatan di situ. Jadi kalau saja-saja nak kongsi baik Zumal turut serta saja dalam contest Lynk.my ini.

Dalam beberapa jam Zumal godek laman Lynk.my Zumal dah pun try buat 9 link. Saja nak try. Jaga tidur tadi Zumal lihat dah masuk RM0.07 sen. Memang nampak sikit ja 7 sen tu tapi tu sebab Zumal belum buat betul-betul. Baru nak try kononnya. Tapi kalau dah betul-betul buat maybe jadi 7 ringgit atau 70 ringgit atau lebih. Bagi anda yang punyai traffic tinggi tu memang banyak la boleh buat duit.

Akaun Lynk.my
Bayangkan kalau anda selalu dapat 1000 view untuk satu entri. 1000 tu darab la 1 sen. Itu kalau 1000 kalau lebih? Kira la sendiri. 

Hadiah Contest Lynk.my


Selain dari peluang jana income dengan Lynk.my ini anda juga berpeluang dapat hadiah wang tunai sehingga RM4000.00. Lumayan kan!!! Sebab itulah Zumal gatal tangan nak join.

Selain itu jika penyertaan anda 50 terawal, anda berpeluang dapat hadiah gadget yang menarik. Tengok hadiahnya ok.

Gadget untuk 50 peserta awal


TOP lynkUNDI

Tempat Pertama - RM500
Tempat Kedua - RM300
Tempat Ketiga - RM100


TOP SEO

Tempat Pertama - RM500
Tempat Kedua - RM300
Tempat Ketiga - RM100


TOP CREATIVE

Tempat Pertama - RM1000
Tempat Kedua - RM500
Tempat Ketiga - RM200


Giveaway penyertaan ( sponsored by ikedaikami )


Macam mana? Menarik tak hadiahnya? Jangan tunggu lagi!!! Cepat la sertai bersama Zumal. Mana tau anda berpeluang rangkul hadiah setiap kategori tu. Contest ini berlangsung selama dua bulan iaitu dari 27 Oktober 2015 sehingga 27 Disember 2015. Manakala pengumuman pemenang adalah pada 29 Disember 2015.

Klik banner di atas untuk turut serta. Jangan lupa untuk undi Zumal dalam contest Lynk.my ini yer.


Undi Zumal

74 comments:

  1. sangat bagus..tahnia teruskan usaha mencari maklumat...

    ReplyDelete
  2. Zumal macam mana nak sertai pertandingan iini?caranya Bihah tak faham,boleh tolong terangkan tak? :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok. Bihah klik pada banner yang atas sekali tu. Ada arahan di sana. Senang je, Bihah kena mendalami apa itu lynk.my dan buat review mengenainya...

      Delete
  3. tksh infonya..heh..heh teringin nk cuba tapi boleh ker..

    ReplyDelete
  4. All the best Zumal. Sha macam nak join, tapi tahu diri memang tak pandai buat entry review. Nak sign up Lynk.my untuk jana side income lah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Sha. Join la peluang tu ada ^-^

      Delete
  5. singgah BW zumal...1 vote for you and good luck
    http://kenny977.blogspot.com/2015/10/write-review-contest-anjuran-lynk-dot-my.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih, Zumal dah vote back ^-^

      Delete
  6. Macam nak joint tapibidea x mari lah pulak nak buat review.. apa pun, good luck zumal..

    ReplyDelete
  7. Macam nak joint tapibidea x mari lah pulak nak buat review.. apa pun, good luck zumal..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Sha, join jangan tak join k.

      Delete
  8. Semoga berjaya. Saya pun join juga. Hehe.
    http://www.sufferedge.my/2015/10/contest-review-lynkmy-2015.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih dan moga berjaya juga ^-^

      Delete
  9. Menarik ni. Nak join jugak.

    Good luck Zumal ~

    ReplyDelete
  10. Contest yang menarik :)
    http://hostingmalaya.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebelum ni Zumal cari jejak Amir tapi jumpa yang tak aktif

      Delete
  11. Goodluck. Cik belbel pun join. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Good luck untuk Cik Belbel juga. Zumal dah vote tau ^-^

      Delete
  12. Replies
    1. Terima kasih Cik Nadyya... jom join ^-^

      Delete
  13. dah klik ... mcm nak cuba tapi kena ambil masa ni ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih SI. Takpe masa masih banyak...

      Delete
  14. All the best Zumal. Moga berjaya

    ReplyDelete
  15. macam best jer ... macam berminat jer :)

    ReplyDelete
  16. Salam perkenalan tuan. Tahniah atas penyertaan. Post yang menarik. Mudah-mudahan bakal memenangi hadiah yang ditawarkan.http://lynk.my/xCC

    ReplyDelete
  17. semoga berjaya bro Zumal..do the best

    ReplyDelete
  18. Miaoo...Miaoo...Miaoo
    Jalan-jalan singgah cari makanan dalam blog tuan...
    Miaoo-miaoo nak ucapkan Semoga berjaya untuk kontes ni...

    Jangan lupa klik yer (untuk tabung si miao-miao)--->Contest Review Lynk.my 2015

    ReplyDelete
  19. i dapat email ni juga pasal lynk.my

    ReplyDelete
  20. contest yang menarik
    moga berjaya...

    jom jenguk sini pulak: http://www.anakulucheka.com/contest-review-lynk-my-2015/

    ReplyDelete
  21. Semoga berjaya buat rakan-rakan blogger yang sertai contest review lynk.my 2015 ni ...

    ReplyDelete
  22. hi, wawa datang dari contest yg sama ingin memberi sokongan utk awak ^^
    semoga berjaya ye! jemput datang ke blog wawa http://lynk.my/bx6

    ReplyDelete
  23. Assalam Zumal,
    Tahniah kerana support dan bersaing dalam contest hebat ini. Semoga berjaya ya!

    ReplyDelete
  24. All the best. Semoga berjaya dan memenangi hadiah utama contest review lynk.my nanti

    ReplyDelete
  25. Salam buat bro Zumal..... Semoga berjaya dalam contest review lynk.my 2015.

    ReplyDelete
  26. Artikel yang menarik.. Gud luck :)
    Contest Review Lynk.my by Astrallusion Arc

    ReplyDelete
  27. Salam buat Zumal, moga berjaya buat bro....

    ReplyDelete
  28. menarik sgt tu zumal. good luck ye zumal.

    ReplyDelete
  29. Semoga berjaya Tn..

    Aya pun baru join Contest ni.. Hehe

    http://www.bloggerwanita.com/contest-review-lynk-my-2015/

    ReplyDelete
  30. Moga Berjaya dengan contest ni bro Zumal! Saya baru nak belajar joint contest macam ni. http://saniyunus.com/contest-review-lynk-my-2015/

    ReplyDelete
  31. Semoga berjaya bro Zumal. Lynk.my memang terbaik..

    ReplyDelete
  32. all the best zumal... vote for you

    ReplyDelete
  33. all the best zumal... vote for you

    ReplyDelete
  34. Semoga berjaya...dalam contest ni....tq to lynk.my...jugk kerana memberi peluang utk kita semua

    ReplyDelete
  35. salam, semoga berjaya dalam Contest Review Lynk.my 2015

    ReplyDelete
  36. Wah…. Menarik sungguh artikel anda Contest Review Lynk.my 2015, ada peluang untuk menang ni. Semoga berjaya buat anda.

    ReplyDelete
  37. Wah mcm kene try je yg lynk ni u tuk jana pendapatan. Nanti nak godek-godrk jugakla

    ReplyDelete
  38. Dah tahu siapa pemenang ka zumal

    ReplyDelete
  39. Sekarang ini dah diumumkan pemenangnya, nampaknya kita tiada rezeki nak menang kali ini. Walaupun tak menang sekurang-kurangnya kita dapat menjalinkan ukhwah sesama blogger dengan blogwalking ke blog rakan-rakan.

    Jom kunjungi entri saya: Pengalaman Bersama ONEXOX.

    ReplyDelete