Booking.com
Booking.com

4 Oct 2015

AWESOME BLOGGER SEPTEMBER 2015

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Awesome Blogger kembali. Dah lama tak up entri sebagai menghargai rakan blogger yang support blog Dunia Zumal nie. Jangan salah faham, Zumal bukannya tak hargai kesetiaan korang tapi setiap awal bulan masa nak tengok widget top commentators nie tak keluar. Maybe internet Zumal tak kuat kot. Alhamdulillah setelah berubah ke line baru nie, lebih kuat sikit walau kekadang ada juga sakit tu.

Jom kita tengok siapa yang tersenarai untuk bulan September lalu...

Nampak gayanya Cikgu Etuza telah mengambil takhta pertama untuk bulan September. Selain tu banyak wajah baru yang timbul di carta Awesome Blogger kali ini. Terima kasih buat yang tersenarai dan tak lupa juga yang tidak tersenarai dalam carta. Sekalung penghargaan terima kasih buat semua. Korang memang awesome.

Bagi korang yang nak berkenalan dengan mereka, korang boleh la klik pada nama di carta Awesome Blogger di sidebar blog Dunia Zumal.

35 comments:

  1. awesome.... tahniah semua.... :)

    ReplyDelete
  2. Sha no. 6 =)
    Tenkiu Zumal hargai top comentator kat blog Zumal. Ni yang rasa lagi semangat nak tinggal komen lagi, hiks :p

    ReplyDelete
  3. tahniah buat semua ! laju CP komen ye..

    ReplyDelete
  4. alamak no 1 pula komentar di sini..tak sedar naik trafik komen Etuza di sini. terima kasih ..tahnia pada yang lain..

    ReplyDelete
  5. Wah masing-masing awesome.. Tahniah kepada bloggers yang tersenarai..

    ReplyDelete
  6. kat mana2 blog , mrk juga yg permah ...

    ReplyDelete
  7. Thanks Zumal :)
    Tahniah pada semua

    ReplyDelete
  8. mmg awesome diorang ni.. tahniah semua..

    ReplyDelete
  9. wah !

    setelah lama cikgu Etuza menghilang, kini kembali dan telah merebut taktanya kembali.. heee

    ReplyDelete
  10. tahniah cikgu etuza dan yang lain-lain, pasni nak gigih ke sini lagi zumal haha :)

    ReplyDelete
  11. congrates all...jln2 mlm singgah sini...lama tak jenguk huhu ^_^

    ReplyDelete
  12. Semua nie memang muka muka rajin komen dan beramah mesra... Tahniah semua ^^

    ReplyDelete
  13. memang awesome mereka2 ni..tahniah semua...

    ReplyDelete
  14. Salam singgah petang zumal...Wahh...diana pun ada juga...hihi...tahniah kepada semuanya...

    ReplyDelete
  15. tahniah pada yang tersenarai tu hehe

    ReplyDelete
  16. ala nama mummy xdak pong..! sob sob sob..apa2 pun tahniah buat semua pengomen tegar!

    ReplyDelete
  17. tahniah kepada blogger yang berjaya naik tahta..

    Jumpa lagi dan salam singgah dari penulis blog Hero Borneo

    ReplyDelete
  18. tahniah semua.. Eyda pun dah jarang singgah kat sini.. masa memang amat mencemburui.. tu tak kira tenet buat slow..

    ReplyDelete
  19. Alah.. x tersenarai.. huhuhu.. lama x singgah blog kawan-kawan.. harapnya bulan nie tersenarai semula..

    ReplyDelete
  20. Masih lg kekalkan top comment di sini... hihihihi

    ReplyDelete
  21. ok... boleh tambah kenalan... rasanya yang saya kenal 3 je kot...so yang lain2 boleh terjah lepas ni... (^_^)

    ReplyDelete
  22. CT belom layak masuk carta ka ? aduhai..
    huurm.. melawat kawan2 #BloggerUtara seminggu skali..

    akan ku gigihkan diri untuk masuk carta..

    ReplyDelete
  23. cari dari atas sampai bawah...ehhh mana nama JM ni sob sob sob

    ReplyDelete
  24. rasanya x pernah missed carta top commentar blog Zumal for every month but this month JM tersingkir...kurang perform huhuh

    ReplyDelete
  25. Tahniah buat cikgu etuza..top 1 tu

    ReplyDelete
  26. bulan ni nk try masuk list lah walaupun di kedudukan terkahir..gigih kan hikss

    ReplyDelete