Booking.com
Booking.com

25 Sep 2015

ROBOCAR POLI PLUSH PILLOW

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Kegilaan Robocar Poli telah melanda kanak-kanak seluruh Malaysia sejak kartun comel ini bersiaran di Astro Ceria. Sebelum ini pelbagai jenis permainan dijual dalam pasaran Malaysia. Kali nie ada pillow pulak dalam pasaran...





Comelkan? Korang minat? Zumal buka preorder sehingga Jumaat depan yer. Harganya RM50.00 nett termasuk pos. Nak order boleh WhatsApp atau sms Zumal di 0125747869. Zumal dropshipper aje tau. Penghantaran semua setelah pembekal Zumal settle kumpul list pembelinya. Tak sanggup tunggu sila beli sendiri. Hehe...

15 comments:

  1. anak buah ejulz pun suka tgk citer ni..

    ReplyDelete
  2. buat bantal pelok pun best gak ni zumal ...

    ReplyDelete
  3. Alolo..comeinya..
    Kalau beli untuk anak saya, silap2 mak dia orang yg lebih2..haha

    ReplyDelete
  4. Salam singgah malam zumal...memang comel.. Diana suka juga tengok cerita kartun ni...hihi

    ReplyDelete
  5. comel dan nampak lembut, sesuai dan tak merbahaya pada kanak2

    ReplyDelete
  6. nampak lembut dan sesuai untuk kanak2 tak merbahaya

    ReplyDelete
  7. wahhh ada pillow...ha..yg ni anak2 KG confirm tak dapat rosakkan melainkan d gunting..heheheh

    ReplyDelete
  8. wah banyak sanagt mainan kanak kanak sekarang ni
    i pun tak sedar ni popular kebelakangan ni

    ReplyDelete
  9. alahai comeynya
    mesti anak-anak suka sangat ni...

    ReplyDelete
  10. Comelnya. Besar mana bantal tu zumal?

    ReplyDelete
  11. Anak buah Sha suka tengok kartun robocar poli ni. Siap mokcik dia pun terpengaruh tengok sama sebab tak boleh tukar channel lain, hihi

    ReplyDelete