31 Oct 2015

EPHYRA.MY

Pinned Entri Sila Scroll Ke Bawah Untuk Entri Terkini 


Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Pernahkah anda terfikir untuk memulakan perniagaan tetapi kekurangan modal dan kepakaran?

Tak mengapa. Jom sertai program affiliate Ephyra.my dan berpeluang menjana pendapatan sampingan setiap sebulan. Daftar sekarang melalui link berikut:


Apakah keistimewaan yang dibawakan oleh sistem affiliate Ephyra.my?:



1. Pendaftaran adalah percuma. Tiada sebarang yuran atau caj yang akan dikenakan.
2. Anda tidak perlu menyimpan sebarang stok.
3. Anda tidak perlu menguruskan order atau pembelian.
4. Anda hanya perlu berkongsi unik URL atau link yang disediakan ke semua laman media sosial anda seperti Facebook dan Twitter. Ataupun hanya dengan semudah melalui Whatsap dan bersedia untuk menerima komisen.
5. Anda berpeluang untuk menerima komisen sehingga 5% bagi setiap pembelian (bergantung kepada jenis produk) yang dilakukan oleh pelanggan yang di-referred oleh anda ke sistem kami.
6. Setiap referral akan di-tag ke akaun anda selama setahun. Anda akan mendapat komisen bagi setiap perbelanjaan mereka sepanjang tempoh tersebut!

Apa yang lebih menarik lagi?

1. Anda boleh meningkatkan lagi komisen anda dengan cara mengajak lebih ramai rakan-rakan anda untuk menjadi Affiliate Agent kami dengan menggunakan Unique URL atau link yang disediakan di ruangan dashboard akaun anda.
2. Contoh: Anda mengajak si A untuk menjadi agent. Maka anda akan mendapat komisen sehingga 3% (bergantung kepada jenis produk) sekiranya si A membawa pelanggan untuk membeli di Ephyra.my. Sekiranya si A mengajak si B menjadi agent, anda tidak akan memperoleh sebarang komisen sekiranya si B membawa pelanggan untuk membeli di Ephyra.my.
3. Pertandingan dan hadiah lumayan untuk Affiliate yang memberikan prestasi terbaik dari masa ke semasa.

Jangan tunggu lagi! Inilah peluang anda menambah pendapatan!

Terima kasih.

22 comments:

  1. Wah, bestnya! Ephyra ni memang baguih, femes dan berkesan. Baru tau sekarang dah ada affiliate ephyra pula

    ReplyDelete
  2. wahh bagus untuk memulakan meniaga dan membantu menambah pendapatan..

    ReplyDelete
  3. Terima kasih untuk entry ni. Ros baru mendaftar juga.

    ReplyDelete
  4. waaa...ephyra pon dh ada affiliate

    ReplyDelete
  5. tahniah kepada yg ikiut serta atau dah daftar

    ReplyDelete
  6. semoga sukses Zumal :) nak juga cuba rasanya .

    ReplyDelete
  7. nampak menarik je....semoga sukses...

    ReplyDelete
  8. Peluang yg baik dan sayang klu dilepaskan... semoga terus sukses Zumal!!

    ReplyDelete
  9. uikkk ephyra pun ada afiliate eh
    good2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom join selagi pendaftaran masih dibuka...

      Delete
  10. ehehe rajin join eh.. bagus2.. murah rezeki cenggini =)

    ReplyDelete
  11. nak join tapinya tak pakai produk ni. nanti bila upload kat pesbuk ke kt ig mesti kawan2 tanya produk ni bagus ke tidak. terkulat2 pulak nak promot nanti huuuu

    ReplyDelete