Booking.com
Booking.com

30 Sep 2015

CPUV NUFFNANG 116-119

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Alhamdulillah semalam setelah Zumal menjenguk akaun Nuffnang rupanya masih banyak CPUV yang berstatus on going dan 4 daripadanya adalah yang terbaru. Syukur sangat. Walaupun masuk tu tak lebat tapi boleh la sikit-sikit lelama membukit gak. Secara sambil-sambil jer. 



Antara CPUV terbaru yang mengambil tempat tu adalah Kaodim x Maria Elena Enga..., The Face Shop - Oil Control, DOVE Hair Campaign dan UMobile P70 Hero Campaign. 



UMobile P70 Hero Campaign


Terima kasih untuk team Nuffnang yer. Bodek-bodek boleh dapat earning lebih ke??? Hehe. Terima kasih juga buat semua pengunjung blog Dunia Zumal.

17 comments:

  1. tahniah zumal..akak dah seminggu x jenguk encik nuff ni..sat nak tengok aper cerrr dia

    ReplyDelete
  2. rezeki..yui skg suam kuku je nuff..huhu

    ReplyDelete
  3. tahnah zumal...heh..heh...kena bodek2 selalu ya...

    ReplyDelete
  4. Salam ukhwah...tahniah zumal....
    BTW....done follow sini...
    Jemput singgah & follow me :
    http://assam143.blogspot.my/

    ReplyDelete
  5. Betul tu..sikit-sikit lama-lama jadi bukit

    ReplyDelete
  6. wahh lama-lama bole jadi Gunung Everest ni.. Gud Job Zumal!

    ReplyDelete
  7. tahniah zumal
    kipidap ekeke

    ReplyDelete
  8. wow zumal bertingket-tingket tuuu :) tahniah cepat naikkan uv boleh masyuk banyak hihi :)

    ReplyDelete
  9. salam singgah sini zumal...Alhamdulillah dan tahniah zumal....murah rezeki zumal...

    ReplyDelete
  10. Moga murah rezeki selalu...aamiin

    ReplyDelete
  11. Ya Allah banyak tu zumal... tahniah..

    ReplyDelete
  12. Tahniah2..semoga rezeki bertambah

    ReplyDelete
  13. tahniah.. memang best on going banyak

    ReplyDelete