Booking.com
Booking.com

19 Aug 2015

WORDLESS WEDNESDAY : #BLOGGERUTARA


Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Nampak tak logo tu??? Itulah logo #BloggerUtara. #BloggerUtara ditubuhkan pada 20 Jun 2015. Zumal turut serta dalam group #bloggerutara sejak bulan puasa lalu. Dan hari ini secara rasmi kami dah ada official logo. Alhamdulillah sejak join #bloggerutara semangat Zumal untuk terus berblog berkobar-kobar. Kalau korang nak tahu #bloggerutara menggabungkan 30 orang blogger yang berada di utara tanah air iaitu dari Negeri Perak, Pulau Pinang, Kedah dan Perlis. Kami juga sentiasa berkongsi pendapat, maklumat bersama di dalam WhatsApp group dan #bloggerutara juga telah mempunyai Facebook Fanpage diberi nama Blogger Utara. Jangan lupa like page Blogger Utara yer.



31 comments:

  1. macam Fida ni boleh tak nak join..fida pun orang utaqa gak...Nibong Tebal mai..Ala dekat Parit Buntar sana tu...

    ReplyDelete
  2. la camna nk join ni saya org penang gak

    ReplyDelete
  3. wah..bagus..bagus..blogger selatan ada tak ek..tak kisah..yang penting ukhuwah terus berkembang..lillahitaala..

    ReplyDelete
  4. waaa syioknyaaaa ada geng blogger utagha. orang utagha yg lain x boleh join ka? hehe

    ReplyDelete
  5. saya blogger pantai timur..heheh..tapi tinggal di selangor.. jadi harus patut ikut yang mana? heheh

    Diet Diary: Salmon Panggang bersama Brocolli Goreng

    ReplyDelete
  6. saya #bloggerpantaitimur zumal..hihihihih... untunglah ad group.. :D

    ReplyDelete
  7. Tahniah Zumal. Duduk dalam team ni lain semangat dia =)

    ReplyDelete
  8. tahniah dh siap logonya...ramai yg nk jadi ahli blogger utara ni elok ditambah keahliannya. lbh ramai lbh meriah.

    ReplyDelete
  9. Yeah!! Semoga #BloggerUtara akan maju kehadapan dan ikatan antara kita berkekalan..

    ReplyDelete
  10. bundle of congratulations :)

    ReplyDelete
  11. Yeah cheq bangga jadi orang utara...

    ReplyDelete
  12. Terbaik laa zumal..mmg best kan blh kongsi2 pendapat cerita suka duka..

    ReplyDelete
  13. wahhh...bestnya ada group blogger sendiri. Tahniah zumal....

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah Tahniah Zumal dan blogger utara semua cun logo, kak ana orang Perak boleh join tak hihi :)

    ReplyDelete
  15. alhamduillah ... bolehlah syer byk perkara dgn mrk nanti ...

    ReplyDelete
  16. nak join jugak boleh? sy anak jati perak ni :D hehe

    ReplyDelete
  17. bagusnya ada Group sesama blogger ..mesti best..so kalau ada sesiapa yang teringin join Best Blogger Network dalam Whatsapp kami, saya alu-alukan juga..

    Boleh contact WA saya +6011-38-228381

    ReplyDelete
  18. salam singgah sini zumal....wahh...blogger utara...nak join...boleh....hihi

    ReplyDelete
  19. wahhhh meriahnya ada 30org no hehehe

    ReplyDelete
  20. 30 orang? ramainya!!! nak berkenalan boleh?

    ReplyDelete
  21. Assalam zumal,
    weeeeeeewwwiiiitttt dari #bloggerutara :)

    ReplyDelete
  22. org uthaga ngupenyer...huhuhuuhuhu

    ReplyDelete