20 Aug 2015

TUNGGU SEKEJAP

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Tunggu sekejap yer. Bukan nak review rancangan Tunggu Sekejap yang dihoskan oleh Awie yang bersiaran setiap Khamis jam 11.00 malam di TV3 yer. Tapi Zumal harap korang tunggu sekejap bagi Zumal membalas setiap kunjungan korang yer. Hari nie Zumal tak dapat membalas kunjungan lagi. Jangan marah k. 

Entri malam nie juga bagi menjawab beberapa soalan di entri Zumal yang sebelum ini. Tentang apa? Tentang #bloggerutara yang panas korang tanya tu. Terima kasih kerana menunjukkan minat korang terhadap group #bloggerutara yer. Terima kasih juga kepada yang like Facebook rasmi #bloggerutara yer. Bagi yang berminat bertanya lebih lanjut tentang #bloggerutara boleh menghubungi admin yer. Untuk ke blog admin sila klik SINI

Terima kasih atas sokongan korang terhadap blog Dunia Zumal yer. Terima kasih juga rakan-rakan #bloggerutara dan semuanya. Insha Allah dalam masa terdekat Zumal akan aktif kembali berblogwalking yer. 

25 comments:

  1. takpe zumal...take your time. kami tahu zumal sibuk. hehe

    ReplyDelete
  2. wahhh ada geng blogger utara ye

    ReplyDelete
  3. tahniah #bloggerutara.. Semoga Zumal & geng2 #bloggerutara semakin sukses sokmo

    ReplyDelete
  4. tungu sekejap tu berapa lama...sebulan ke hihihi

    ReplyDelete
  5. WC ZUMAL PERTANYAAN DH DIJAWAB...

    ReplyDelete
  6. senang komunikasi dgn org sama negeri kan..

    ReplyDelete
  7. saya pun blogger utara sebab asal utara jugak hahaha

    ReplyDelete
  8. husna tak up entry rasmi #bloggerutara lg.. huhhu..

    ReplyDelete
  9. Assalam zumal,
    waaaaaaaaaaaaaa
    panas2
    #bloggerutara :)

    ReplyDelete
  10. ada masa saya blogwalking ke sini bagi sokongan

    ReplyDelete
  11. Ada masa saya pasti singgah blog anda...bagi sokongan.

    ReplyDelete
  12. all the best to ur bloggerutara group yeah
    hahaha

    ReplyDelete
  13. salam singgah sini zumal....mesti tunggu ni...hihi

    ReplyDelete
  14. Take your time zumal. Janji singgah later-later..hihi

    ReplyDelete
  15. Lambat takpe, yg penting singgah jugak =)

    ReplyDelete
  16. Dulu lyn gak tp la ni da kureng.. ;)

    ReplyDelete
  17. hehheh... mula2 baca tajuk., ingat zumal nak review rancangan tggu sekejap..hehhe

    ReplyDelete
  18. moga terus jadi medium yang banyak memberi maklumat :)

    ReplyDelete