Booking.com

9 Aug 2015

TERUJA BILA DIREVIEW


Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Pagi tadi beli durian dan malam nie Zumal makan dengan tok. Tok nampak ok sebab durian feveret tok. Tapi Zumal tetiba gelap mata nie dan kaki kebas. Kenapa??? Apa yang bakal berlaku pada Zumal?

Moga ok la yer. Dalam kegelapan pun Zumal still berblogwalking ke blog rakan-rakan Zumal. Tetiba ternampak blog Ana-Mizu a.k.a Ana ada entri baru. Zumal pun menggerakkan jari sentuh di atas nama Ana. Ana ada ceritakan tentang pengalaman beliau pergi kenduri dalam entri INI.

Lepas tu Zumal check entri terdahulu Ana, teruja sangat tengok ada blog Zumal direview oleh Ana. Terima kasih yer Ana sudi review blog Zumal yang tak sepertinya ini.

Kepada korang yang belum mengenali siapa Ana, jom la terjah ke blog beliau. KLIK SINI. Zumal suka terjah blog Ana kerana setiap entri Ana padat berinfomasi dan bahasa yang Ana gunakan amat baik dan teratur. Lagi pun Ana juga adalah pengomen setia Dunia Zumal.

10 comments:

  1. tahniah zumal.. best makan durian

    ReplyDelete
  2. Bestnya mkn durian..Tahniah ye zumal..

    ReplyDelete
  3. sedapnya mkn durian ...nanti cuba singgah blog ana.

    ReplyDelete
  4. gelap mata dan kaki kebas? byk sgt mkn durian ni

    ReplyDelete
  5. Anamizu? mestilah kenal...cuma dh lama x terjah sana

    ReplyDelete
  6. wahh...zumal dah makan durian...jelesnya Diana...hihi


    Anamizu...kenal sangat sebab Diana pernah memang segmen anjuran dari dia...

    ReplyDelete
  7. Tahniah ye zumal..yeyyyy lompat bintang..,

    ReplyDelete
  8. Assalam zumal,
    iols kenai dah dengan ana he3

    ReplyDelete
  9. tahniah Zumal.. lamanya tak terjah blog Ana..

    ReplyDelete