Booking.com

1 Oct 2015

SIMPLEHIJAB

Pinned Entri Sila Scroll Ke Bawah Untuk Entri Terkini




Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Tengok model di atas pasti anda teruja tengok tudung yang digayakan beliau kan. Pernahkah anda terfikir untuk memulakan perniagaan tudung tetapi kekurangan modal dan kepakaran? Tak mengapa. Jom sertai program affiliate tudung SIMPLEHIJAB dan berpeluang menjana pendapatan sampingan setiap sebulan. 

Daftar sekarang melalui link berikut:




SIMPLEHIJAB

Apakah keistimewaan yang dibawakan oleh sistem affiliate kami ini adalah:

1. Pendaftaran adalah percuma. Tiada sebarang yuran atau caj yang akan dikenakan.

2.  Anda tidak perlu menyimpan sebarang stok.

3. Anda tidak perlu menguruskan order atau pembelian.

4. Anda hanya perlu berkongsi unik URL atau link yang disediakan ke semua laman media sosial anda seperti Facebook dan Twitter. Ataupun hanya dengan semudah melalui Whatsap dan bersedia untuk menerima komisen.

5. Anda berpeluang untuk menerima komisen sehingga 10% bagi setiap pembelian (bergantung kepada jenis tudung) yang dilakukan oleh pelanggan yang di-referred oleh anda ke sistem kami.

6. Tiada had tempoh yang ditetapkan untuk penerimaan komisen bermaksud anda akan tetap menerima komisen selagi mana SIMPLEHIJAB beroperasi.

Apa yang lebih menarik lagi?

1. Anda boleh meningkatkan lagi komisen anda dengan cara mengajak lebih ramai rakan-rakan anda untuk menjadi Affiliate Agent kami dengan menggunakan Unique URL atau link yang disediakan di ruangan dashboard akaun anda.

2. Contoh: Anda mengajak si A untuk menjadi agent. Maka anda akan mendapat komisen sehingga 5% (bergantung kepada jenis tudung) sekiranya si A membawa pelanggan untuk membeli di SIMPLEHIJAB. Sekiranya si A mengajak si B menjadi agent, anda tidak akan memperoleh sebarang komisen sekiranya si B membawa pelanggan untuk membeli di SIMPLEHIJAB.

38 comments:

  1. Salam singgah petang zumal...macam best jak ni zumal...macam mana nak join yer..

    ReplyDelete
  2. dah daftar bawah Zumal... hehehehee... :)

    Salam.. haii.. jemput join giveaway saya ye.. ParodyMe : 1st Giveaway By DRAMATIC UNIC dengan hadiah wang tunai keseluruhan bernilai RM350 untuk direbut..!! Jom ajak ramai-ramai join.. jomm.. jommm..!! tQ so much... :)

    ReplyDelete
  3. bagus..boleh libatkan diri dlm perniagaan dan memajukan diri.

    ReplyDelete
  4. cantik kannsss... Mrs. A pun joint

    ReplyDelete
  5. simplehijab ngan sweetmuslimah ni afiliate yang sm ke

    ReplyDelete
  6. Satu lagi langkah ke hadapan zumal ..caiyokk...caiyokk..

    ReplyDelete
  7. Menarik jugak ni..
    Thanks for the info

    ReplyDelete
  8. Blh srh isteri join ini..hehe..sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. menarik nie..nanti nak try ushar2 tengok..=D

    ReplyDelete
  10. Assalam zumal,
    oooooooooooooo
    nak jugak laaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  11. cantik modelnya...good luck Zumal...

    ReplyDelete
  12. Bagus ya konsep affiliate begini :)
    All the best, Zumal.

    ReplyDelete
  13. ok nanti ekin try join insyaAllah

    ReplyDelete
  14. Sha baru register, tapi belum sempat nak promote.

    ReplyDelete
  15. Sha baru register, tapi belum sempat nak promote.

    ReplyDelete
  16. Belum pandai lagi nak main bisnes affiliate ni.hihi

    ReplyDelete
  17. tak reti pakai shawl hihihih. nanti tak boleh la jadi model nak menega kihkihkih

    ReplyDelete
  18. Singgah petang kat sini....
    Suka gadis berhijab menang comel heheheh

    ReplyDelete
  19. nanti aku register bawah hang. macam menarik gak ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aisey... dah tutup la pulak zumal. hahaha...

      Delete
  20. model lawo.. lilit cem mano lawo jadinya..
    cer CT yang pakai wakakaka..

    ReplyDelete
  21. lawanya model tp nina tak reti pakai mcm ni

    ReplyDelete
  22. pergh menarik menarik. nanti ada masa kita cuba join ^^,

    ReplyDelete