8 Aug 2015

SIAPA BAKAL PASANGAN ZUMAL

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Kali nie entri pasal vonvonme juga. Tapi disarankan untuk yang single mingle je try. Kalau dah berpunya jangan duk gatal la. Takut terlebih feeling pula. Nak buat juga ikut korang yer. Lagi pun sekadar mainan aje. Kuiz yang merapu dan merepek. Tak caya tengok la jawapan yang vonvonme.com bagi kat bawah nie...


Nampak sangat menipunya, kan??? Nak try sila la klik kat sini. Lepas tu korang kongsikan jawapannya kat blog. Dapat gak 1 entri. Haha...

18 comments:

  1. Replies
    1. Tak rela kalau betul2 terjadi camtu...

      Delete
  2. hahahahahaha lawaknya! xD sampai kat USA pulak tu. aduiii

    ReplyDelete
  3. Kena cari tu zumal siapa sidia..

    ReplyDelete
  4. Fuyooo jauh tu bro hihi.. Nak try juga nhe haha

    ReplyDelete
  5. Hamboi..kemain lg zumal, pilih orang jauh nampak..hehehe..sekadar suka2 ye zumal..

    ReplyDelete
  6. Assalam zumal,
    yang bujang boleh la cuba he3
    yang dah kawen tak sesuai pulop ghasernya kan3

    ReplyDelete
  7. hahaha takle bla.. skg ngh hangat lamanweb ni kan :)

    ReplyDelete
  8. hahaha jauhnya.. memang tak boleh nak caya langsung..

    ReplyDelete