Booking.com
Booking.com

23 Aug 2015

SEMUA NAK PERFECT

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Kita nie semuanya nak sempurna kan? Sebenarnya kita semua dah cukup sempurna dijadikan Maha Pencipta. Dah perfect. Syukurlah.

Eh kenapa Zumal cerita pasal perfect yer? Al maklum la Zumal sentiasa tak lekat rumah. Berniaga la katakan. Masa berniaga nie kekadang Zumal kebosanan juga. Selain berblog Zumal layan bosan dengan berzikir dan layan kudapan yang simple tapi cukup perfect.

Eh apakah kudapan yang Zumal maksudkan tu yer??? Mesti korang juga nak tahu kan??? 

PERFECTO 

Perfecto sememangnya kudapan yang amat perfect dan menyelerakan. Apakah itu Perfecto? Perfecto adalah jenama keluaran Mamee Double Decker. Jenama Perfecto ini terdiri daripada pelbagai pilihan kerepek kentang dan juga popcorn.

Ianya sesuatu yang simple tapi sedap dan amat perfect. Pelbagai pilihan citarasa tersendiri. Sesuai dimakan ketika travel, menonton wayang atau tv, picnic dan sebagainya. Ianya jadi pilihan Zumal ketika berniaga. Simple but perfect.

Suka yang Chili & Spice Infusion

Kepingan yang rangup 

Popcorn perisa caramel

Popcorn yang diselaputi penuh dengan caramel

Moga Perfecto boleh menjadi pilihan korang juga. Dapatkan di mana-mana pasaraya, kedai runcit dan kedai serbaneka berhampiran korang...

19 comments:

  1. Akak mmg suka chips perfecto. Popcornnya pula, akak prefer perasa coklat :)

    ReplyDelete
  2. Semoga zumal dimurahkan rezeki..amin

    ReplyDelete
  3. Allah..terliur PC..hehe..nak try jugalah..

    ReplyDelete
  4. macam best je nampaknya zumal... :D

    ReplyDelete
  5. mak oiii ... nie x boleh jadi nie .... terliur kita di buatnya .....

    ReplyDelete
  6. nampak macam sedap.. tapi tak pernah makan lagi..

    ReplyDelete
  7. Boleh cuba ni..nampak tebal kepingan kentang tu..

    ReplyDelete
  8. Tak pernah rasa lagi. Kalau jalan-jalan kat Giant tu selalu jugak usha. Pehni boleh beli

    ReplyDelete
  9. Nanti.nak p cari la tesco nk usha la

    ReplyDelete
  10. Pop corn caramel tu nampak sedap lah

    ReplyDelete
  11. Assalam zumal,
    alaaahaaiiiiii
    hat pop corn tu yg tak menahan ni haaaa

    ReplyDelete
  12. first time dengar ni zumal...nnti diana cari kata mana2 kedai...nampak mcm sedap jer...hihi

    ReplyDelete
  13. mmg tak tolak klu dpt ni zumal ...

    ReplyDelete
  14. Yg kentang tu mmg feveret tp popcorn x pernah try lg..mahal sangat..huhuhu..

    ReplyDelete