Booking.com
Booking.com

7 Aug 2015

OPEN HOUSE PERSATUAN PENYEWA PLAZA UTAN AJI

Assalamualaikum dan Salam Jumaat semua. Dah lama yer tak bersiaran. Rindu sangat pada blog dan korang semua. Kebelakangan nie agak busy walaupun Zumal tak berapa sihat. 

Walaupun semalam dah masuk 22 Syawal tapi kemeriahannya masih terasa bila ada majlis sambutan hari raya. Semalam persatuan penyewa tempat Zumal berniaga adakan majlis rumah terbuka. Sebenarnya bukan rumah, kompleks perniagaan. 

Majlis bermula pada jam 11.00 pagi di Plaza Utan Aji, Kangar sehingga jam 5.00 petang. Kemeriahan dirasai bila didendangkan lagu-lagu raya. Majlis ini dianjurkan bersama rakan-rakan penyewa dan dihadiri oleh ramai pelanggan perniagaan kami. Masa nie la nak raikan pelanggan. Dan disamping itu dapat promosi perniagaan dengan lebih luas bila majlis dihadiri orang ramai pada masa yang sama. Alhamdulillah rezeki pun bertambah. 

Jom tengok gambar sekitar majlis yang berjaya Zumal ambil.

Nampak sikit je sebab pinggan comel tapi sebelum tu dah makan bihun dan kuey teow dan pagi tu dah sarapan nasi kandar

Dekorasi macam majlis kahwin

Adik nie sampai nangis-nangis nak beli mainan. Thanks sebab beli dekat Pak Cik yer.

Gambar dari kiosk Zumal





Semoga di lain waktu dapat terlibat sama dalam majlis sebegini. Tahun nie agak pemalu sebab Zumal orang baru dalam plaza nie. 

14 comments:

  1. Salam singgah petang di sini zumal...wahh...meriahnya rumah terbuka warga peniaga plaza utan aji ni....

    ReplyDelete
  2. Salam singgah petang di sini zumal...wahh...meriahnya rumah terbuka warga peniaga plaza utan aji ni....

    ReplyDelete
  3. Selamat Hari Raya Aidilfitri Zumal:)
    meriahnyaaaa...:)

    ReplyDelete
  4. wah dpt peluang berbisnis di majlis open house bagus tu..

    ReplyDelete
  5. alhmdulillah . semoga terus melimpah rezeki para peniaga di situ ...

    ReplyDelete
  6. wah ada juga ye open house macam ni eh.. nice nice ^^,

    ReplyDelete
  7. hehe memang seronok ada makan free je
    haha suka kan? nice event by the way

    ReplyDelete
    Replies
    1. Free, mestilah suka. Ramai pula customer hari tu kerana ada makan2...

      Delete
  8. Baguskan bila buat jamuan raya ni..menghargai pelanggan dan peniaga

    ReplyDelete
  9. Wah..bestnya dapat makan.. semoga majlis macam nie akan diadakan juga di tempat2 lain..

    ReplyDelete
  10. kalau JM pun jika ada open house...x pernah nk tolak..FREE hihih..leh rapatkan hubungan silaturrahman heeeee

    ReplyDelete
  11. Assalam zumal,
    waaaaaaaa
    bestnya ada open house

    ReplyDelete
  12. meriahnya.. itulah rezeki untuk Zumal tuh..

    ReplyDelete