8 Aug 2015

NAK VONVONME JUGAK

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Disebabkan belum terlena, macam-macam pula yang Zumal buat. Tadi terbaca di blog aRz dan terjumpa entri pasal vonvonme.com. Apa tu? Ada kuiz yang buat kita tersenyum bila cuba. Yang tengah viral sekarang pasal apakah yang Google katakan tentang anda? Dan jawapannya ialah...

Kalau tentang Dunia Zumal

Kalau tentang Ahmad Zu Mal



Sangat teruja bila baca result tu. Tapi bukanlah kenyataan pun. Nak try juga boleh la terjah SINI.

Tapi ada banyak lagi kuiz menarik dan Zumal cuba pula tengok siapa stalker facebook Zumal. Entah la jawapan tu benar atau sekadar mainan je. Nak tengok jawapannya.

Jawapan tu buat Zumal tertanya-tanya. Eh betul ke? Hehe...

11 comments:

  1. Dah jadi viral kan zumal..kadang tu lucu pun ada,,

    ReplyDelete
  2. too cool for school ... ni kalau ke sekolah ramai peminat ke camane? :)

    ReplyDelete
  3. perghhhh!!!! ahahaha result sgt best

    ReplyDelete
  4. dh try tp result x best...maybe nama x menarik huhuh

    ReplyDelete
  5. Diana belum pernah try lagi ni...tapi macam menarik juga...hihi

    ReplyDelete
  6. Assalam zumal,
    haaaaaaaaa
    hat tay tay tu apa kebenda??? he3

    ReplyDelete
  7. hahaha keputusan dia ntah apa2 kan..

    ReplyDelete