Booking.com

9 Aug 2015

MAKANAN KUCING

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Antara tak halal dan ada ada logo halal sebenarnya jauh bezanya. Tapi bila ramai tak yakin Zumal pun tak nak jual dah. Jual apa? Biskut jejari bersalut coklat dari negara Korea tu. Hah betul tekaan korang tu. Jangan membazir nak buang bagai. Bagi je meow makan. Kucing Zumal nie makan segala-galanya. Snow (nama international k) jadi tukang perabih.

Suka makanan international. Mungkin Snow nak masuk event International Cat Day suatu hari nanti. Merepek. Sebenarnya ada sesuatu di sebalik International Cat Day.

11 comments:

  1. betul tu...tak yah bazir kan...

    ReplyDelete
  2. Betul jgk kan, klau x boleh mkn papero tu bagi je kat kucing xD dahla mahal tu.

    ReplyDelete
  3. Pepero eh..sha pun x berani sgt nk komen isu2 halal nie..tp kalau zumal x yakin x yah juallah..

    ReplyDelete
  4. bertambah makanan sedap untuk si meow

    ReplyDelete
  5. amboi, bersungguh Snow mkn..haha!

    ReplyDelete
  6. berselera sungguh Snow makan

    ReplyDelete
  7. Assalam zumal,
    he3
    haah
    betoi la kan3
    dari buang baek bagi kucin makan he3

    ReplyDelete
  8. sedapnya Snow makan.. tuh laa kalau tak yakin, lebih baik tak payah jual.. senang citer..

    ReplyDelete